Trending

Η Μάγια Τσόκλη αγόρασε τον εξοπλισμό της Craft που έκλεισε

[Update 3/9/14] Λάβαμε αποκλειστική απάντηση από τον επιχειρηματία κο Παύλο  Εμμανουηλίδη την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια στο τέλος του άρθρουΣτις 15/4/2013 το Biznews δημοσίευσε το κλείσιμο του εργοστασίου της Ελληνικής Μικροζυθοποιίας Craft μετά το κλείσιμο των εστιατορίων που είχε στην περιοχή του Χαλανδρίου και στη Λεωφ. Αλεξάνδρας.

Πληροφορίες από την αγορά αναφέρουν ότι αγοραστές του εξοπλισμού του καταστήματος της Craft στο Χαλάνδρι είναι η γνωστή δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη και ο σύζυγός της, οι οποίοι έχουν προχωρήσει στην ίδρυση της μικροζυθοποιίας Κυκλάδων με την εμπορική ονομασία Nissos.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι οικονομικές υποχρεώσεις της Craft είναι πολύ μεγάλεςκαι υπολογίζονται σε εκατομμύρια ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζυθοποιία βρίσκεται σε αναζήτηση αγοραστή έχοντας προσεγγίσει άλλες ελληνικές ζυθοποιίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Η Craft είναι η πρώτη Ελληνική μικροζυθοποιϊα που ιδρύθηκε το 1997 στην Αθήνα με διαφορετικούς τύπους μπύρας όπως η Craft Pilsner, Craft Weiss, Craft Athens Lager, κ.α.".

Κατόπιν επικοινωνίας με τον επιχειρηματία κο Παύλο Εμμανουηλίδη δημοσιεύουμε τις ακόλουθες δηλώσεις του "1. Η Craft σταμάτησε την λειτουργία των εστιατορίων Αλεξάνδρας και Χαλανδρίου ως ασύμφορη λόγω των υψηλότατων αδιαπραγμάτευτων ενοικίων (16.000 και 11.000 ευρώ/μήνα αντίστοιχα)
2. Ο εξοπλισμός από Craft Αλεξάνδρας πήγε στην Τήνο (Ζυθοποιείο Τσόκλη-Κουρή)
3. Το εργοστάσιο είναι σε φάση ανακεφαλαιοποίησης και επανεκκίνησης με την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου."

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη