Trending

Προσφορά Σεμιναρίων για τον Ιούλιο από τη Sales' Mind

Δελτίο Τύπου
Στην διάρκεια της ζωής μας, παρουσιάζεται η ανάγκη να αποκτήσουμε ή να βελτιώσουμε, τεχνικές, θεωρήσεις ή δεξιότητες που σχετίζονται με νέες επιστημονικές ανακαλύψεις και απαραίτητες ικανότητες. 

Οι γνώσεις μας, οι συμπεριφορές μας, το μυαλό μας αλλά και το σώμα μας χρειάζονται συχνά αναζωογόνηση, ερεθίσματα, νέες οπτικές. Αρκετοί από μας έχουμε βρεθεί στην θέση να «λαχταράμε» να ακούσουμε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, κάτι που να μας αλλάξει την «οπτική» των πραγμάτων. 
Στα βιωματικά σεμινάρια της Sales’Mind Seminars παράγονται ιδέες και γνώσεις, που θα φανούν χρήσιμες όχι μόνο στην επαγγελματική ζωή αλλά σε περισσότερες πλευρές της καθημερινότητάς.

Καλοκαιρινά σεμινάρια για όλους
Η Sales’Mind Seminars και ο Δημήτρης Μαύρος, δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τώρα σε μια «εύκολη» περίοδο, σε ένα τρίωρο μόνο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και πλήρη επαγγελματικό χώρο, μια σειρά από επιλεγμένα θέματα, σε μια προνομιακή τιμή προσφοράς μόνον 5€. Τα θέματα αυτής της εβδομάδας σχετίζονται με την ανίχνευση χαρακτήρων και συμπεριφορών και την ανάπτυξης της καινοτομικής σκέψης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη