Trending

Θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο εξωτερικό;

Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει σπρώξει αρκετές από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά να αναζητήσουν πελάτες από το εξωτερικό.

Ένας από τους πιό αποδοτικούς τρόπους διαφήμισης παγκόσμια ή σε επιλεγμένες χώρες είναι το δελτίο τύπου (press release). Εκτός από το γεγονός ότι προβάλλει σε ένα τεράστιο κοινό τα προϊόντα ή υπηρεσίες που διαφημίζονται, είναι και μιας πρώτης τάξης εργαλείο για τη βελτίωση του SEO (Search Engine Optimization - Βελτίωση της θέσης κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης: Google, Yahoo, κ.α). Είτε πρόκειται για γνωστές επιχειρήσεις, startups, eshops, ή επαγγελματίες, ένα Δελτίο Τύπου προβάλλει με αποτέλεσμα που διαρκεί πολύ καιρό μετά τη δημοσίευσή του. 

H Star Press Release Services παρέχει πλήρεις υπηρεσίες συγγραφής και διανομής Δελτίων Τύπου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα δίκτυα παγκόσμια (PRWeb, PRNewsWire, Associated Press, Google, Yahoo, κ.α.)

Με εμπειρία περισσότερων από 100 projects σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη, Αυστραλία και Ρωσία η Star Press Release μπορεί να δώσει την απαραίτητη παγκόσμια ώθηση στην επιχείρησή σας. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία Δελτία Τύπου για γνωστές εταιρίες, startups, e-shops, συγγραφείς, εφευρέτες, και crowdfunding projects.

Και όλα αυτά με πακέτα υπηρεσιών που ξεκινούν από $99! Ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε άμεσα με τη Star Press Release Services για το δικό σας Δελτίο Τύπου στη διεύθυνση www.starpressrelease.com

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη