Trending

Η Ένωση Ποντίων Διοργανώνει Αιμοδοσία

Αγαπητοί συμπατριώτες , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου», διοργανώνει την  7η κατά σειράν αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/09/2014 από τις 10.00 έως 14.00 στο χώρο του συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου.

Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, ως Πόντιοι, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της Ένωσης.

Λόγω του ότι στις 12-13-14 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί η 10η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας στην Χαλκιδική, και επειδή ως Ε.ΠΟ.Ν.Α αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητα του συλλογικού αυτού γεγονότος που λαμβάνει χώρα μια μόνον φορά τον χρόνο, ενημερώνουμε τα μέλη μας, αλλά και όσους αδυνατούν να παρευρεθούν στην αιμοδοσία της Ένωσης πως υπάρχει δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, όποτε οι ίδιοι ευκαιρίσουν. 

«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας».

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη