Trending

"Χαμός" στη ναυαρχίδα Κόκκαλη

Μεγάλες αναταραχές λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό στη ναυαρχίδα των συμφερόντων Σ.Κόκκαλη Intralot. 


Συγκεκριμένα, όπως έγκαιρα ενημέρωσε το Biznews, πρόσφατα αντικαταστάθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Κώστας Αντωνόπουλος από τον Αντώνη Κεραστάρη μετά από 22 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο τιμόνι της εταιρίας.


Η αλλαγή αυτή μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε για τους γνωρίζοντες καθώς θεωρήθηκε ότι εξέλιξη αυτή είχε δρομολογηθεί αρκετούς μήνες πριν με ταυτόχρονη ενδυνάμωση του Αντώνη Κεραστάρη αλλά και του υιού Κόκκαλη. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν το επόμενο βήμα είναι να αναλάβει τα ηνία ο Ντίνος Κόκκαλης.


Τι οδήγησε στην αλλαγή αυτή; Οι τελευταίες κινήσεις στρατηγικής από πλευράς απελθόντος CEO οι οποίες θεωρήθηκαν μάλλον αποτυχημένες καθώς απωλέσθη η "προνομιακή" σχέση με τον ΟΠΑΠ μετά την είσοδο της Third Point και του Δ. Μελισσανίδη. Ταυτόχρονα η ήττα στο μέτωπο του ιπποδρομιακού στοιχήματος έπαιξε και αυτή το ρόλο της. 

Το τελειωτικό χτύπημα φαίνεται ότι ήταν τα άσχημα οικονομικά αποτελέσματα του 9μήνου καθώς η εταιρία πέρασε σε αρνητική τροχιά σημειώνοντας ζημιές 32,1 εκατ. έναντι κερδών 0,5 εκατ. πέρυσι. Όλα αυτά φαίνεται ότι έπαιξαν το ρόλο τους μαζί με τις διαφαινόμενες ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό καθώς ο κος Αντωνόπουλος πιθανόν να θεωρήθηκε ότι είχε εξαντλήσει τις στρατηγικές κινήσεις του.

Από την άλλη πλευρά ενδυναμωμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις στην Intralot εμφανίζονται, εκτός του κου Κεραστάρη, ο Ντίνος Κόκκαλης αλλά και ο Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat.


<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη