Trending

Το πάρτυ της μεγάλης χλιδής του γιού της Μαριάννας Λάτση

Γράφει η Agnes L.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας, γιος της Μαριάννας Λάτση, θέλησε να κάνει ένα μυστικό πάρτυ για να σβήσει τα κεράκια για τα 32 του χρόνια παρέα με φίλους και γνωστούς.


Το πάρτυ έγινε στο 32ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο Grey Warehouse. Ο γνωστός ζεν πρεμιέ Πάρης βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να γιορτάσει στο πιό κατάλληλο μέρος τα φετινά του γενέθλια γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στο jet set της Αθηναϊκής κοινωνίας.

Οι καλεσμένοι άφηναν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο γιατί απαγορεύονταν οι φωτογραφίες, ενώ έπαιρναν ο καθένας από μία μάσκα. Από νωρίς είχε φθάσει και η μητέρα του αφού ήταν η οικοδέσποινα της εκδήλωσης και η οποία φορούσε καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς μια δαντελένια μάσκα.

Τα ποτά, τα κοκτέϊλ και η σαμπάνια έρεαν άφθονα. Την παράσταση όμως έκλεψαν 30 χορεύτριες προκλητικά ντυμένες δίνοντας ένα ξεχωριστό show στους καλεσμένους. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Έλλη Στάη, η Ελμίνα Κοπελούζου, η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Ανδρέας Κουρής, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Ηλίας Ψινάκης και οι Μέλισσες.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη