Trending

Allianz Hellas: Αλλαγή στη Γενική Διεύθυνση

Αλλαγή στη Γενική Διεύθυνση της Allianz Ελλάδος με την κα Φιλίππα Μιχάλη να διαδέχεται τον κ. Πέτρο Παπανικολάου με άμεση ισχύ. Ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Πέτρος Παπανικολάου, αναλαμβάνει μεγαλύτερη ευθύνη στον Όμιλο Allianz ως Διευθύνων Σύμβουλος για την Περιφέρεια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (Regional CEO), επίσης με άμεση ισχύ. Παράλληλα, παραμένει στενά συνδεδεμένος με την Allianz Ελλάδος, διατηρώντας τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η κα Φιλίππα Μιχάλη είναι ήδη Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης έχοντας μέχρι σήμερα την ευθύνη του Market Management, της Επικοινωνίας και του Direct Business, Η κ. Φιλίππα Μιχάλη έχει ενεργό ρόλο στον τομέα του Market Management και της Επικοινωνίας της Allianz Ελλάδος από το 2009, έχοντας τη συνολική ευθύνη από το 2011, ενώ έχει ηγηθεί επιτυχώς πολλών σημαντικών εταιρικών projects, ειδικά στο σκέλος της ψηφιοποίησης. Παράλληλα έχει εμπειρία στις Επενδύσεις, έχοντας για 11 χρόνια τη θέση του Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου στη θυγατρική του Ομίλου, Allianz ΑΕΔΑΚ.

Ο κ. Sergio Balbinot, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz SE και υπεύθυνος για την ασφαλιστική δραστηριότητα του Ομίλου στη Δυτική και Νότια Ευρώπη δήλωσε σχετικά «Είμαι βέβαιος ότι η κα Φιλίππα Μιχάλη θα είναι ο ηγέτης που θα συνεχίσει να οδηγεί την Allianz Ελλάδος στην πορεία της συνεχούς επιτυχίας και της στενής συνεργασίας με τον Όμιλο Allianz. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πέτρο Παπανικολάου για τα δέκα χρόνια αφοσίωσης και εξαιρετικής συμβολής στην Allianz στην Ελλάδα και στον Όμιλο Allianz συνολικά. Χάρη στην ηγεσία του και την υποστήριξη όλου του Οργανισμού, η Allianz Ελλάδος είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Ελλάδα, παρά το δυσμενές περιβάλλον.»
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη