Trending

Κανονική μάχη στη Βουλή

Γράφει η Agnes L. 

 Πρωτοφανής ένταση στη Βουλή σήμερα καθώς παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι βουλευτές. Απίστευτες ύβρεις πεζοδρομίου ακούστηκαν την ώρα της συζήτησης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Όλα ξεκίνησαν από μία φράση του κ.Νίκου Βούτση, Υπουργού Εσωτερικών, που κατηγόρησε την Αντιπολίτευση ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα των δανειστών, με αποτέλεσμα να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος άρχισε να φωνάζει έντονα από τη θέση του και να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να σηκωθούν όρθιοι μια ομάδα βουλευτών με άγριες διαθέσεις και να κατευθυνθούν προς το έδρανο του Α.Λοβέρδου χρησιμοποιώντας ύβρεις  προς το μέρος του.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκης, Διαμαντόπουλος και Τριανταφυλλίδης χρησιμοποίησαν άσχημες εκφράσεις εναντίον του, την ίδια στιγμή ύβρεις ακούστηκαν και προς την πλευρά του Α. Μητρόπουλου ο οποίος έδωσε το λόγο σε βουλευτές  της Αντιπολίτευσης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. ζήτησαν από  τον Υπουργό να ανακαλέσει τα όσα είπε διαφορετικά θα αποχωρήσουν από την Βουλή. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζει σκηνικό ρήξης και ψάχνει για ενόχους ενώ πρόσθεσε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να πηδήξει από το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο η Ν.Δ. δεν πρόκειται να γίνει το αλεξίπτωτο της Κυβέρνησης.
<-- Κάνποοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερλουνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη