Trending

Νέο αφεντικό στο MEGA

Το όνομα του πρώην διευθύνοντος συμβούλου των Αττικών Εκδόσεων, Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, ακούγεται τις τελευταίες ώρες έντονα για τη θέση-κλειδί στη διοίκηση του Mega.

Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, ο εν λόγω φαίνεται να αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, με δεδομένο ότι, εκτός από την άριστη σχέση που διατηρεί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, έχει άψογη συνεργασία στο πρακτορείο Διανομής «Αργος» και με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη. Η εμπειρία του κ. Φιλιππόπουλου στον χώρο των media αποτελεί καλό διαβατήριο προκειμένου να «τρέξει» το Mega σε μια κρίσιμη περίοδο.

Στο μεταξύ, βαρύς προβληματισμός για την τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων υπάρχει από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας στο Mega. Οι υπεύθυνοι του ενημερωτικού τομέα σκέφτονταν με μελαγχολία τι επρόκειτο να συμβεί μόλις τελείωνε ο τέταρτος κύκλος των επιτυχημένων «Κλεμμένων Ονείρων». Η σειρά μπορεί να μην είχε πετύχει να φτάσει στα ύψη των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο έδινε ένα αξιοπρεπές lead in στο δελτίο κι έτσι η Ολγα Τρέμη με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Γιάννη Πρετεντέρη έχαναν μεν καθημερινά από τον ANT1, αλλά με σχετικά αξιοπρεπείς διαφορές.

Με την είσοδο του «Παρά Πέντε» σε πολλοστή επανάληψη, οι αριθμοί έπεσαν κατακόρυφα κι έτσι τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας η διαφορά του μέσου όρου των δύο δελτίων μεταξύ 8 και 9 το βράδυ έφτασε σχεδόν τις επτά μονάδες. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στη Μεσογείων και έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Προγράμματος. Ωστόσο, τα χέρια του υπευθύνου, Λοΐζου Ξενόπουλου, είναι δεμένα από τους μεγαλομετόχους, που αρνούνται να βάλουν χρήματα στο κανάλι εδώ και αρκετό καιρό.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη