Trending

Πασίγνωστη ελληνική εταιρία ζητά 50% διαγραφή χρεών για να σωθεί

Πρόκειται για πασίγνωστη ελληνική εταιρεία η οποία αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες σε βαθμό όπου την ερχόμενη Τετάρτη έχει ορισθεί δικάσιμος στο Πρωτοδικείο Αθηνών για το άνοιγμα της διαδικασίας ένταξής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.


Η εταιρεία είναι η "Hondos Palace" του Γιώργου Χόντου, (είναι ένα από τα πέντε αδέλφια της γνωστής οικογένειας Χόντου με τα γνωστά καταστήματα). Τα αδέλφια Χόντου έχουν διαχωρίσει ήδη από το 2004 τις δραστηριότητές τους σε ξεχωριστές εταιρείες και καταστήματα ανά την Ελλάδα, φροντίζοντας και τις λεπτομέρειες γύρω από το κοινό όνομα των ''Ηοndos Center''.


Το σύνολο των χρεών του ομίλου της Hondos Palace του Γ.Χόντου αντιστοιχούν στο ύψος των 80 εκατ. ευρώ και αφορούν όλες τις οφειλές προς εργαζόμενους, προμηθευτές, ασφαλιστικά ταμεία, κοκ). Η Διοίκηση της εταιρείας είναι αναδιάρθρωση και ''κούρεμα'' στο 50%. Σημειωτέον ότι συνεργάζεται με όλους τους Ελληνικούς τραπεζικούς οργανισμούς. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα χρέη προς τον Όμιλο της Eurobank είναι περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Τα Ηondos Center, μια πασίγνωστη αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 1967 και στο απόγειό τους είχαν ένα δίκτυο 79 καταστημάτων και περισσότερους από 6.000 εργαζομένους. Δραστική είναι πλέον η μείωσή τους τα τελευταία χρόνια.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη