Trending

Απόδειξη 20.000 ευρώ για κομμωτήριο στα βιβλία γνωστού κόμματος

Τραγελαφικές καταστάσεις κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι οικονομικοί εισαγγελείς στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ καθώς το πόρισμά τους «καίει» όλες τις ηγεσίες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το κόμμα.

«Το σύνολο των ποσών για τα οποία δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και απόδειξη και εμφανίζονται ως έξοδα σε διάφορα “μπακαλόχαρτα” φτάνει τα 85.000.000 ευρώ. Μέχρι και παραστατικό για έξοδο 20.000 ευρώ για κομμωτήριο εμφανίζονται στα επίσημα βιβλία», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Kontra News, σημειώνοντας:

«Την τιμητική τους έχουν η συντήρηση αυτοκινήτων, τα ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού, ενώ ένα τεράστιο ποσό εμφανίζεται ότι κάλυψε ανάγκες του γυμναστήριου που είχε κατασκευάσει ο Γ. Παπανδρέου στα γραφεία της Ιπποκράτους για προσωπική του χρήση. Χιλιάδες εγγραφές εμφανίζονται στα βιβλία χωρίς να συνοδεύονται από κανέναν παραστατικό, ενώ καταγράφονται και πληρωμές σε τρίτους χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια. Τις προσεχείς ημέρες οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν όλους όσους εμφανίζονται να έχουν πάρει χρήματα από τα τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχουν εκδώσει τιμολόγια και αποδείξεις».
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη