Trending

Αλλαγή πλεύσης για τα Goody's

Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί εξελίξεις στα Goody's σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας τους αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Vivartia, η νέα εποχή των Goody’s Burger House χαρακτηρίζεται από τη σύγχρονη αισθητική, την προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης, καθώς και το εμπλουτισμένο μενού με σαφή εξειδίκευση στα burgers. 

Η επόμενη σελίδα στην ιστορία των Goody’s Burger House επισφραγίζεται με το νέο λογότυπο, το οποίο σχεδιάστηκε για να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της ελληνικής μάρκας.

«Το λογότυπο αυτό ορίζει την ανανεωμένη ταυτότητα των Goody’s Burger House, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις βασικές διαχρονικές αξίες του σήματος, όπως είναι η εξειδίκευση στα burgers, η σταθερά υψηλή ποιότητα σε επίπεδο φαγητού και εξυπηρέτησης, η πρωτοπορία σε κάθε βήμα της πορείας του και πάνω από όλα η αξία ενός μοντέλου εστίασης με διαχρονικότητα και απήχηση στο ευρύ κοινό», αναφέρει η εταιρεία.

«Τα Goody’s, μέλος του Ομίλου ΜΙG, ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία τους το 1975 από τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στον Έλληνα καταναλωτή, την έννοια των burgers. Εδώ και 4 δεκαετίες, τα Goody’s έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στην αγορά της εστίασης και να υπερισχύσουν έναντι εθνικών αλλά και πολυεθνικών εταιρειών. Το αμείωτο πάθος, όλων αυτών των ετών για πρωτοπορία, ανέδειξαν τα Goody’s ως την πλέον αγαπημένη μάρκα διαχρονικά. Από το ξεκίνημα τους μέχρι και σήμερα, τα Goody’s, συνεχίζουν να πρωτοπορούν, δημιουργώντας τάσεις και εξελίσσοντας την αγορά της εστίασης», καταλήγει.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη