Trending

Έχασε την Αντιπροεδρία στον ΕΦΕΤ λόγω... Facebook

Τα σχόλια που έκανε στο Facebook οδήγησαν την υποψήφια για την Αντιπροεδρία στον ΕΦΕΤ Φωτεινή Αθανασοπούλου να αποσύρει την υποψηφιότητά της εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων.

Οι αναρτήσεις της στο Facebook περί ψεκασμών, δολοφονιών από τον ουρανό, νέας τάξης πραγμάτων αλλά και άρθρα που ήταν ευθέως αντίθετα με την πολιτική του ΕΦΕΤ στον τομέα των τροφίμων ήταν η πέτρα του σκανδάλου.

Με την επανέναρξη της συνεδρίασης κι ενώ είχαν προηγηθεί αιτήματα από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι στον αρμόδιο Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου να αποσύρει την πρότασή του η Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιχθυολογίας – Ιχθυοπαθολογίας του τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφια των ΑΝ.ΕΛ Φωτεινή Αθανασοπούλου πήρε τον λόγο και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θεώρησα ότι θα κριθώ από το βιογραφικό μου που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Αν είναι να κριθώ από όσα έχω γράψει σε ιστοσελίδες και ειδικά σε προσωπικές ιστοσελίδες παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου και αποχωρώ» είπε η κα Αθανασοπούλου όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά.

Στο σημείο παρενέβη ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου ο οποίος αν και δεν κάλυψε την κα Αθανασοπούλου για όσα αποκαλύφθηκαν είπε: «Σε αυτή τη σκακιέρα που για λίγο πήγε να παιχτεί εσείς προτιμήσατε να υπηρετήσετε την ακαδημαϊκή σας καριέρα. Θα δώσετε απερίσπαστη όλες σας τις δυνάμεις εκεί και θα είστε χρήσιμη. Καλή συνέχεια». Σαφώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης: Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει ως πολίτης. Όταν όμως ο πολίτης αυτός έχει τη φιλοδοξία να υπηρετήσει το δημόσιο από θέση ευθύνης υπάρχει ζήτημα όταν υπάρχει σύγκρουση. Για το Ποτάμι υπάρχει μείζον ζήτημα αν μπορεί να υπηρετήσει στη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ ένας άνθρωπος που έχει διαμετρικά αντίθετες απόψεις από την πολιτική του ΕΦΕΤ».
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη