Trending

Ο Mr. Nammos μόλις γλύτωσε 5 εκατομμύρια ευρώ

Γράφει η Agnes L.

O Mr Nammos Ζαννής Φραντζέσκος, ιδιοκτήτης του πιο χλιδάτου Beach bar Restaurant της Μυκόνου, εγκατέλειψε την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε την Βερόνικα Πάστρα στη λίμνη  Κόμο της Ιταλίας.

Την ώρα που παντρευόταν οι συνεργάτες του Ζαννή φρόντισαν να τελειώνουν με ένα μεγάλο χρέος που υπήρχε προς το Δημόσιο ύψους 7,8 εκατομμύρια ευρώ.

Με τον νόμο λοιπόν των 100 δόσεων πλήρωσαν 2.812.426 ευρώ στη ΔΟΥ  της Μυκόνου και έτσι ο επιχειρηματίας γλίτωσε τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις -ποσό που ανέρχεται περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Πως ξεκίνησε ο Ζαννής Φραντζέσκος, o μπάρμαν του «Caprice» που έγινε βασιλιάς στην Ψαρρού; (το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από την Καυτή Πένα)

"Ιούλιος 2002, Μύκονος… Μια παρεξήγηση ανάμεσα σε δύο εφοπλιστές σηματοδοτεί το τέλος εποχής για την ψαροταβέρνα της παραλίας, που από τότε αποτελούσε στέκι των απανταχού celebrities του νησιού.
    Την επόμενη κιόλας σεζόν το μαγαζί αλλάζει χέρια και ο νέος της ιδιοκτήτης, ονόματι Ζαννής Φραντζέσκος, επιχειρεί το ντεμπούτο του. Έχει μόλις αποχωρήσει από το θρυλικό «Caprice», στο οποίο επί σειρά ετών ήταν ένας από ένας βασικούς μπάρμαν. Το όνομα του νέου εστιατορίου είναι «Nammos». Ο Ζαννής Φραντζέσκος μπαίνει ορεξάτος στη δουλειά μαζί με δύο στενούς του συνεργάτες, τον Κωνσταντή Κουσαθανά και τον σεφ Σάμι Ιμπραήμ, ο οποίος επιμελείται και το μενού. Οι αστακομαρονάδες και οι καραβιδόψυχες αποτελούν σημείο αναφοράς. Τα κοκτέιλ και ο ήχος από τα decks του μπαρ, που ανεβαίνει μετά το μεσημέρι, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες διασκέδασης για τους θαμώνες. Κερασάκι στην τούρτα, η παρουσία επώνυμων προσωπικοτήτων από όλους τους χώρους που συχνάζουν καθημερινά στην παραλία για να δουν και να τους δουν. Η συνταγή της επιτυχίας είχε κιόλας σερβιριστεί.
    Στα 35 του χρόνια ο Ζαννής Φραντζέσκος χτίζει μια από τις πιο εντυπωσιακές βίλες του νησιού. Λίγο αργότερα αγοράζει ένα εντυπωσιακό σκάφος Riva, αξίας 1.200.000 ευρώ, προκαλώντας βλέμματα θαυμασμού αλλά και φθόνου. Άλλωστε ποιος περίμενε κάποια στιγμή να δει το αμούστακο παλικάρι από το μπαρ «Caprice» με το σοβαρό βλέμμα να μεταμορφώνεται σε λίγα χρόνια σε ισχυρό παράγοντα της διασκέδασης του κοσμοπολίτικου νησιού….;"
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη