Trending

Υπουργός της Κυβέρνησης χρωστά 285.000 ευρώ στην Εφορία

Με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος έρχεται στην επιφάνεια η επιστολή της Εφορίας σε νυν Υπουργό της Κυβέρνησης καθώς αυτός εμφανίζεται να χρωστά 284.000.

Ο Υπουργός αυτό\ς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με δημόσιο ρόλο στο παρελθόν, πλήρωνε επί χρόνια υπέρογκους φόρους όπως λέει, αλλά η οικονομική κρίση τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Ετσι πλέον έχει εγκαταλείψει την αποπληρωμή της οφειλής του προς την εφορία, η οποία τώρα πια φτάνει στις 285.000 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα. Το πρόβλημα είναι ότι για να ρυθμίσει το χρέος του, παρά τις εκπτώσεις που προσφέρονται, θα πρέπει να πληρώνει περίπου 2.000 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ή να προκαταβάλει χρήματα που δεν διαθέτει για να μειωθεί η δόση του.

Παράλληλα η Εφορία έστειλε "ραβασάκια" σε ευρωβουλευτή, σύζυγο πρώην πρωθυπουργού, πρώην υπουργό και δημοσιογράφους. Ο  λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι χρωστούν στην εφορία πάνω από 250.000 ευρώ.

Από την περασμένη Πέμπτη η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στέλνει email και καλεί στο τηλέφωνο 23.500 οφειλέτες που χρωστούν από 250.000 έως και 1.500.000 ευρώ, για να τους πείσει να μπουν και να πληρώσουν όποιο ποσό μπορούν. 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη