Trending

eCommerce Networking Day 2015

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) διοργανώνει για τέταρτη φορά μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση των στελεχών του κλάδου. Το eCommerce Networking Day γίνεται πάλι την Τρίτη 16 Ιουνίου στις 7:30μμ στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.


Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, στελέχη από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

Δεν θα γίνουν παρουσιάσεις ή ομιλίες. Αντιθέτως, θα χρησιμοποιηθούν πολύ πετυχημένα εργαλεία δικτύωσης (όπως "προξενητές", "business-card boards", "quick-meeting tables") που θα διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών με αποτέλεσμα ο καθένας που θα έρθει να γνωρίσει πολλούς νέους συνεργάτες, να προωθήσει την καριέρα του και τα προϊόντα & υπηρεσίες της εταιρείας του και να συνάψει νέες συμφωνίες.

  • Στελέχη ηλεκτρονικών καταστημάτων: Θα δικτυωθείτε με άλλα στελέχη του κλάδου, θα ανταλλάξετε απόψεις & ιδέες, θα προωθήσετε την καριέρα σας, θα μάθετε τα νέα της αγοράς.
  • Προμηθευτές του κλάδου: Θα προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε υποψήφιους πελάτες, θα γνωρίσετε στελέχη που μπορούν να σας βοηθήσουν να διεισδύσετε σε ένα e-shop.

Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν όλα τα στελέχη του κλάδου, άσχετα με το αν η εταιρεία τους είναι ή όχι μέλος του GRECA. 

Στελέχη ηλ. καταστημάτων (έως 3 ανά εταιρία) και τα ταμειακά ενήμερα μέλη (έως 3 ανά εταιρία)
συμμετέχουν δωρεάν, ενώ για όλους τους υπόλοιπους η συμμετοχή είναι 25 Ευρώ. 

Η προ-εγγραφή για όλους τους συμμετέχοντες είναι απαραίτητη κάνοντας κλικ εδώ.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη