Trending

Greek Social: Η δύναμη του Networking (δικτύωσης) έρχεται στην Αθήνα

To Greek Social είναι μια νέα προσπάθεια ενίσχυσης της δικτύωσης (Networking) και ήδη ετοιμάζει την πρώτη του εκδήλωση στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του:
"Έχεις σκεφτεί ποτέ την δυνατότητα της ενεργής επιλογής των φίλων σου, συνέταιρων και συνεργατών σου που σε περιβάλουν? Το Greek Social είναι το νέο κοινωνικό δίκτυο που δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις, και σε καλεί στο πρώτο event δικτύωσης στην Αθήνα, το Σάββατο, 6 Ιουνίου στο Hoxton Bar στις 19:00μμ.

Στην Ελλάδα, κτίζουμε σχέσεις βασισμένοι στο προσωπικό μας περιβάλλον, συναναστρεφόμενοι με οικεία άτομα που μας περιβάλλουν, ένα μοντέλο που έχει τις ρίζες του βαθιά στο παρελθόν. Αυτό πάντα αποτελεί ένα τρόπο γνωριμίας, αλλά παράλληλα πρέπει να επιτευχτεί δια μέσω μελών της οικογένειας, κάτι που δεν επιλεγούμε πάντα από μονοί μας, αλλά περισσότερο μας το επιβάλουν. Ποσό ελκυστική είναι λοιπόν η ιδέα της προσωπικής επιλογής των ατόμων που θα αποτελούν τις προσωπικές επαφές; Αυτό μπορεί να επιτευχτεί μέσω δικτύων κοινωνικοποίησης και διαφόρων event που στοχεύουν στην επίτευξη αυτού του σκοπού.

Παρόλαυτα, με την έναρξη και λειτουργιά των κοινωνικών δικτύων, αποδεδείχθηκε δύσκολο να αποκτήσει κανείς καινούργιες γνωριμίες, μέσω της δικτύωσης καθότι τα περισσότερα network είναι τελείως ψηφιακά και απρόσωπα χωρίς καμία προσωπική επαφή. Σε κάθε άλλη περίπτωση αφορούν συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, πχ επαγγελματίες, ή φοιτητές, ή άλλες ομάδες, αποκλείοντας όμως την συμμετοχή άλλων πέρα της συγκεκριμένης ομάδας. 

Το Greek Social, αποτελεί θυγατρική του Swiss Social (www.swiss-social.com), το οποίο ήρθε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει ένα νέο διαδραστικό τρόπο επικοινωνίας. Πρώτον, το network, κάνει συνεχείς events, προσφέροντας ουδέτερο περιβάλλον γνωριμίας και επικοινωνίας. Δεύτερον, το Greek Social, αντιπροσωπεύει ένα network όπου όλοι είναι καλοδεχούμενοι εφόσον δεν παραβιάζουν τους μικρούς βασικούς κανόνες συμπεριφοράς. Τρίτον, υπάρχει ομάδα οργανωτών οι οποίοι μελετούν τα προφίλ των μελών ανά event και συμβάλλουν στην δημιουργία πλάνου γνωριμιών μεταξύ των συμμετεχόντων, βασιζόμενοι σε κοινά γνωρίσματα τους. Πολύ απλά μπορεί να περιγραφεί ως το πρώτο βήμα γνωριμίας μεταξύ των ατόμων χωρίς διστακτικές κινήσεις ή την απρόσμενη κατάληξη σε αδιέξοδο, αντιλαμβανόμενοι την έλλειψη κοινών γνωρισμάτων.

Στα πρώτα του βήματα, μπορείτε να βρείτε το Greek Social στο Facebook- www.facebook.com/greeksocialmain. Με τον καιρό θα δημιουργηθούν σελίδες, αφιερωμένες η καθεμία για συγκεκριμένη Ελληνική πόλη, έτσι ώστε να συγκεντρώσει τις τοπικές κοινωνικές ομάδες. Με την γεωγραφική ανάπτυξη, τα μελή του Greek Social θα μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα event ακόμα και όταν ταξιδεύουν. Συμμετέχετε και εσείς κάνοντας “like” στο Facebook και παρευρέθητε στο πρώτο event αυτό το Σάββατο και μάθετε περισσότερο από τους οργανωτές του network από την Ελβετία."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη