Trending

Κατεβάστε δωρεάν τα Windows 10

Τα Wndows 10, η νέα version της ναυαρχίδας της Microsoft θα είναι διαθέσιμα στις 29 Ιουλίου σε 190 χώρες. Τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους διαθέτουν ήδη Windows 7 και Windows 8.1, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αναβαθμίσουν σε Windows 10, δωρεάν.

Για να ενεργοποιήσετε τη λήψη της δωρεάν αναβάθμισης θα πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο των Windows που εμφανίστηκε από χθες στον υπολογιστή σας (αναφέρεται ως λήψη των Windows 10) και να αποδεχθείτε την αυτόματη αναβάθμιση.

Τι καινούριο προσφέρουν τα Windows 10
Οικεία και καλύτερα από ποτέ
Τα Windows 10, όπως αναφέρεται στο Infocom, επαναφέρουν το  Start menu το οποίο οι χρήστες γνωρίζουν και αγαπούν, το οποίο  τους επιτρέπει επίσης να βρίσκουν εύκολα τα αρχεία τους, τις καρφιτσωμένες εφαρμογές και τα αγαπημένα τους. Τα  Windows 10 ξεκινούν και επανέρχονται γρήγορα, ενώ βοηθούν τις μπαταρίες να διαρκούν περισσότερο. Πιο ασφαλή από ποτέ, τα Windows 10 περιλαμβάνουν το Windows Hello, το Microsoft Passport και το Windows Defender για προστασία από κακόβουλα λογισμικά, ενώ δεσμεύονται στο να παρέχουν δωρεάν ενημερώσεις ασφαλείας για την υποστηριζόμενη διάρκεια ζωής της συσκευής. Κατάλληλα για χρήση είτε με πληκτρολόγιο, είτε μέσω της αφής, η αναβάθμιση των Windows 10 είναι σχεδιασμένη, ώστε να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και εφαρμογές  Windows.
Μια πιο προσωπική και φυσική εμπειρία
Τα Windows 10 προσαρμόζονται με τους ανθρώπους για μια πιο προσωπική εμπειρία.  Η Cortana, η πρώτη πραγματική ψηφιακή βοηθός του κόσμου βοηθάει τους χρήστες να κάνουν περισσότερα σε όλες τις συσκευές τους. Η Cortana μαθαίνει όλες τις προσωπικές  προτιμήσεις ώστε να προσφέρει σχετικές προτάσεις, γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες και σημαντικές υπενθυμίσεις μέσω ομιλίας ή πληκτρολόγησης. Το Windows Hello καλωσορίζει τους χρήστες με το όνομα τους και τους επιτρέπει να εισέλθουν στον υπολογιστή τους χωρίς τη χρήση κωδικού, παρέχοντας τους πιο άμεση και ασφαλή πρόσβαση στις Windows 10 συσκευές τους μέσω βιομετρικής αναγνώρισης. Τα Windows 10 επιτρέπουν στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με τη συσκευή τους μέσω του παραδοσιακού ποντικιού και πληκτρολογίου, ή μέσω πιο φυσικών τρόπων όπως είναι η φωνή, το ειδικό στυλό ή χειρονομίες.
Περισσότερη παραγωγικότητα
Τα Windows 10 θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα πράγματα με πολύ λιγότερη προσπάθεια από ποτέ. Ο Microsoft Edge, ο καινούργιος browser ο οποίος είναι σχεδιασμένος ώστε οι χρήστες να κάνουν πράγματα online με νέους τρόπους, προσφέρει ενσωματωμένη γραφή, δυνατότητες να μοιράζονται πληροφορίες, και το reading view. Με την Cortana ενσωματωμένη, ο Microsoft Edge προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα και περιεχόμενο βασισμένο σε προσωπικά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις. Γρήγορος, εκσυγχρονισμένος  και προσωπικός, ο Microsoft Edgeβοηθάει  τους ανθρώπους να επικεντρώνονται μόνο στο περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει ενώ έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στο διαδίκτυο.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη