Trending

"Λουκέτο" και στο Κολωνάκι

Τίτλοι τέλους και ένα ακόμη λουκέτο σε γνωστή ξενοδοχειακή επιχείρηση στο Κολωνάκι. Στις 28 Ιουνίου αναστέλλει οριστικά τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Athens Lycabettus της οδού Βαλαωρίτου στο Κολωνάκι.

Το κλείσιμο της μονάδας οριστικοποιήθηκε καθώς η εταιρεία που διαχειριζόταν το ξενοδοχείο δεν κατάφερε να συμφωνήσει τους νέους όρους μίσθωσης του ακινήτου με την ιδιοκτήτρια Ιερά Αρχιεπισκο0πή Αθηνών.

Το Athens Lycabettus είναι δυναμικότητας 24 δωματίων και από το 2006 το διαχειριζόταν η εταιρεία «Ξένος Λυκαμπέτους Ανώνυμη Εμπορική Συμβουλευτική Υπηρεσιών και Ξενοδοχειακή» με νόμιμο εκπρόσωπο τον Στέργιο Παπαθεολόγου.

Σύμφωνα με τον περυσινό ισολογισμό της εταιρείας το ξενοδοχείο είχε κύκλο εργασιών 693.890 χιλ. ευρώ με ζημιές ύψους 33.346 χιλ. ευρώ ενώ το σύνολο των συσσωρευμένων ζημιών φθάνει τις 900 χιλ. ευρώ.

Πληροφορίες φέρουν τη διοίκηση της εταιρείας να έχει δρομολογήσει τη λειτουργία άλλης μονάδας, με διαφορετική επωνυμία, στην περιοχή της Ομόνοιας (Σωκράτους).

Αδιευκρίνιστη παραμένει η τύχη των εργαζομένων του ξενοδοχείου. Κατά μια εκδοχή πρόκειται να απορροφηθούν στη νέα μονάδα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ακόμα κάτι τέτοιο, ούτε αν η επαναπρόσληψη θα αφορά το σύνολο του προσωπικού.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη