Trending

"Λουκέτο" σε Goody's και Flocafe στην Κύπρο

Κλείνουν όλα τα καταστήματα Goody's και Flocafe στην Κύπρο σύμφωνα με απόφαση της Lani Restaurants που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία και ανάπτυξη των ελληνικών σημάτων στην κυπριακή αγορά.
Πηγές από τον όμιλο Goody's με τις οποίες επικοινώνησε η Ημερησία επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες και τονίζουν πως έχουν υποβάλει πρόταση στον Κύπριο συνεργάτη τους, προκειμένου να αποφευχθεί το «λουκέτο» των καταστημάτων και να διασφαλισθούν οι θέσεις εργασίας των περίπου 100 εργαζομένων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως γνώριζαν πως ο Κύπριος συνεργάτης τους είχε προβλήματα, ωστόσο δεν περίμεναν πως θα προχωρούσε σε μια τόσο δραστική κίνηση.

Σε κάθε περίπτωση, δηλώνουν πως θα εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια να τον μεταπείσουν, καθώς παρότι δεν φέρουν ευθύνη, είναι μια κίνηση που πλήττει τη φήμη και την εικόνα της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στην Κύπρο περίπου 20 χρόνια. Τα παραπάνω έρχονται σε μια περίοδο που η ελληνική αλυσίδα εστίασης επιταχύνει την επέκταση στο εξωτερικό, με στόχο να δώσει νέα προοπτική στις εργασίες της.

Μάλιστα, υψηλόβαθμο στέλεχός της ανέφερε πρόσφατα πως μετά την Αυστραλία η εταιρεία ετοιμάζεται να αποκτήσει παρουσία και στην Κίνα. Αντίθετα, στην Ελλάδα συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εξορθολογισμό του δικτύου και τη μείωση του κόστους, καθώς οι ζημιές παραμένουν σε υψηλά επίπεδα (το 2014 πλησίασαν τα 20 εκατ. ευρώ).
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη