Trending

Νέος Διευθυντής Marketing στον Μασούτη

Νέος Διευθυντής Marketing ανέλαβε καθήκοντα στην αλυσίδα super markets Μασούτης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση o Σταμάτηw Δαυίδ είναι ο νέος Διευθυντής: "Ο κ. Δαυίδ με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του marketing και της διαφήμισης κρίθηκε από εμάς ως ο πλέον ικανός να χειριστεί αποτελεσματικά για την εταιρεία μας έναν πολύ σημαντικό τομέα σε μία περίοδο με αυξημένες ανάγκες και μεγάλες προκλήσεις στο στο χώρο. Η αποδεδειγμένη δυνατότητά του να προτείνει και να ανταποκρίνεται σε σύγχρονες, μεγάλες και καινοτόμες ιδέες μάς κάνει να πιστεύουμε πολύ και σε αυτόν και στο έργο που θα επιτελέσει για την εταιρεία μας» δήλωσε ο κ. Γιάννης Μασούτης στην ανακοίνωσή του για την πρόσληψη του κ. Σταμάτη Δαυίδ.
Από τη πλευρά του, ο κ. Σταμάτης Δαυίδ είπε «νιώθω ιδιαίτερα μεγάλη χαρά που θα εργαστώ σε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έντονους ρυθμούς ανάπτυξης και κυρίαρχο το ανθρώπινο στοιχείο. Θαύμαζα πάντα την πορεία, αντοχή, διάρκεια και τη δυναμική της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στην ελληνική αγορά και είναι για μένα μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή να ηγηθώ σε έναν τόσο σημαντικό τομέα αυτής της εταιρείας. Ανυπομονώ να συνεισφέρω με καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που δραστηριοποιείται σε έναν χώρο που γνωρίζω πολύ καλά και υπηρετώ σε αυτόν το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου».
Ο κ. Σταμάτης Δαυίδ έχει πάνω από 22 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο χώρο του λιανεμπορίου από τα οποία τα τελευταία 16 χρόνια ως διευθυντής διαφήμισης Ελλάδας και Κύπρου σε γνωστή εταιρεία του κλάδου. Έχει σπουδάσει Marketing Management and Business Administration και διαθέτει Μaster Degree από το University of California. Έχει εργαστεί στο παρελθόν, εκτός του λιανεμπορικού χώρου, και στον βιομηχανικό κλάδο."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη