Trending

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΟΛΠ

Σύμφωνα με σημερινή επίσημη ανακοίνωση, ο κ.Ανωμερίτης αποχωρεί από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ Α.Ε., η οποία θα γίνει μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.
Οπως αναφέρει σε αυτήν, «η κυβέρνηση διά του ΤΑΙΠΕΔ μετέβαλε τις προγραμματικές της θέσεις επί του θέματος της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ», ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι παγίως υποστηρίζει ότι «τα λιμάνια μετοχικά τελούν υπό την πλειοψηφία του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης και επιχειρησιακά μέσω Συμβάσεων Παραχώρησης δίδονται σε πολλούς διαχειριστές και χρήστες».
Ο κ. Ανωμερίτης επισημαίνει ότι «εάν ... η κυβέρνηση εμμένει στην πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του ΟΛΠ ΑΕ σε ιδιώτες, αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση θα παρακαλούσα να ενημερώσετε το μέτοχο της πλειοψηφίας, ότι δεν προτίθεμαι να παραμείνω στις θέσεις που σήμερα κατέχω».
Ο Γιώργος Ανωμερίτης θα έχει επίσης συνάντηση συνεργασίας αύριο (Πέμπτη) και με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα, για τα θέματα διαδοχής της παρούσας διοίκησης, καθώς και για τα θέματα ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης.
O Γιώργος Ανωμερίτης υπέβαλλε την παραίτησή του μετά από συνάντηση συνεργασίας που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη