Trending

"Κανόνι" από γνωστή ελληνική αεροπορική εταιρεία

Μία ακόμη "βόμβα" σκάει στον πολύπαθο ελληνικό τουριστικό κλάδο καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε γνωστό ότι αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετούσε αρκετούς Έλληνες ταξιδιώτες αλλά και ξένους αναστέλλει τη λειτουργία της ξαφνικά.


Πρόκειται για την αεροπορική εταιρία η SkyGreece Airlines S.A., η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι "αναστέλει προσωρινά το σύνολο των λειτουργιών της καθώς αντιμετώπισε σειρά οικονομικών προβλημάτων λόγω των οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα το καλοκαίρι".
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης η Skygreece "αφού ζητάει συγγνώμη από όλους τους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση της εταιρείας σημειώνει, ότι οι ιδρυτές, διευθυντές και υπάλληλοι της SkyGreece φροντίζουν για τους επιβάτες τους και εργάζονται επισταμένως για την επίλυση του προβλήματος".

Στον "αέρα" βρίσκονται εκατοντάδες ομογενείς αλλά και άλλοι επιβάτες που επέλεξαν την νεοσύστατη Sky Greece για τις διακοπές τους ή τις μετακινήσεις τους σε Ελλάδα, Καναδά, Κροατία και Ουγγαρία. Την τελευταία εβδομάδα είχαν παρουσιαστεί καθυστερήσεις και συμπτήξεις πτήσεων οι οποίες - σύμφωνα με την διοίκηση - οφείλονταν σε τεχνικά προβλήματα που είχαν προκύψει.
Την Τετάρτη από Αθήνα και την Πέμπτη από Θεσσαλονίκη δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις με τους περισσότερους επιβάτες να το αντιλαμβάνονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο αεροδρόμιο καθώς η εταιρεία δεν φρόντισε να τους ενημερώσει.

Η σελίδα της Sky Greece στο facebook έχει "κατεβεί" ενώ σε μία λιτή και γενικόλογη ανακοίνωση στο site της αναφέρει ότι αναστέλει προσωρινά το σύνολο των λειτουργιών της καθώς αντιμετώπισε σειρά οικονομικών προβλημάτων λόγω της τροπής που πήραν τα πράγματα στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι το λανσάρισμα της Sky Greece έγινε τον Μάιο και η πρώτη ακύρωση πτήσης ήταν τον Ιούλιο καθώς αδυνατούσε να αγοράσει καύσιμα για την πτήση προς Νέα Υόρκη.

Η Sky Greece αποτελούσε μία προσπάθεια ομογενών από τον Καναδά για την δημιουργία της πρώτης ελληνικής υπερατλαντικής αεροπορικής εταιρείας.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα

Νεότερη Παλαιότερη