Trending

Εξελίξεις με νέο κόμμα

Οι πολιτικές εξελίξεις φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα είναι ραγδαίες καθώς Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση δοκιμάζουν τις αντοχές τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην διπλωμάτης και βουλευτής και νυν διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ Ανδρέας Ψυχάρης υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλο πολιτικό κενό το οποίο θα έρθει να καλύψει ένας νέος πολιτικός φορέας, ο οποίος σύμφωνα με τον υιό του Σταύρου Ψυχάρη πρέπει να καλύψει το 50% του εκλογικού σώματος που όπως αναφέρει είναι σήμερα… ορφανό και αναζητεί πολιτική εκπροσώπηση. Πιο προσεκτικό, αλλά με σαφή ανάλογα υπονοούμενα, είναι και το κεντρικό άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη σήμερα στο ΒΗΜΑ. Επίσης το γεγονός ότι όλα αυτά εκδηλώνονται τη στιγμή που το ΒΗΜΑ δημοσιεύει την αυτοβιογραφία του Κωνσταντίνου στη συγγραφή της οποίας συμμετείχε και το στέλεχος του ΔΟΛ Γ.Μαλούχος προκαλώντας διαφόρων ειδών σχόλια στην πολιτικομηντιακή πιάτσα.

Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο πολιτικός χρόνος εξαιρετικά πυκνός πια οπότε πολύ σύντομα θα έχουμε απαντήσεις για όλα όσα γράφονται και όσα αναγγέλλονται ή υπονοούνται τόσο ειδικά από τον ΔΟΛ όσο και γενικότερα. Πολλοί λένε όμως ότι θα πρέπει ο ΔΟΛ να ξεπεράσει μια σειρά από μεγάλα εμπόδια που έχει μπροστά του και να σταθεί ξανά γερά στα πόδια του για να μπορέσει να παίξει σε πολιτικό επίπεδο τον ίδιο ισχυρό ρόλο που είχε τις περασμένες δεκαετίες.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη