Trending

Εξαιρετικά κρίσιμες ημέρες για μεγάλο κανάλι και κορυφαίο Όμιλο

Εξαιρετικά κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες ημέρες για μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με επιστέγασμα ένα κανάλι, το MEGA.

Την Τρίτη είναι η μεγάλη ημέρα για το MEGA καθώς τα αποθεματικά της εταιρείας φτάνουν μόλις για δύο μήνες, αναφέρουν οι Τυπολογίες, και οι μέτοχοι πρέπει να αποφασίσουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15.000.000 ευρώ. Αύξηση που είναι απαραίτητη για να υπάρξει δανειακή διευκόλυνση και να μετατεθούν οι δόσεις των τραπεζών. Σε αυτό το ΔΣ ο Σταύρος Ψυχάρης του ΔΟΛ καλείται να υλοποιήσει τη δέσμευσή του και να βάλει τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσοστό του ΔΟΛ και του Πήγασου στο Mega. Σε διαφορετική περίπτωση, έχει ληφθεί η απόφαση να μπει στην αύξηση ο Φώτης Μπόμπολας, ίσως μαζί με τον Δημήτρη Μάρη, και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Αναπόφευκτα θα υπάρξουν αλλαγές στο management του Mega, όπως και ένα σχέδιο αξιολόγησης του προσωπικού, με απομακρύνσεις.

Παράλληλα, σήμερα Δευτέρα ο Σταύρος Ψυχάρης, μετά την αναβολή που πήρε, καλείται να καταθέσει στον Οικονομικό Εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου ως ύποπτος για το αδίκημα της απιστίας αναφορικά με τα δάνεια που πήρε ο ΔΟΛ από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες. Είναι μια έρευνα που διεξάγεται για το σύνολο των ΜΜΕ και αναμένεται να καταθέσουν κι άλλοι επιχειρηματίες, όπως ο Μ. Κυριακού και ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά το πόρισμα που συνέταξε η Τράπεζα της Ελλάδος. Από την απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα εξαρτάται η τύχη του μεγαλύτερου συγκροτήματος της χώρας.
Νεότερη Παλαιότερη