Trending

Ηχηρή αποχώρηση από το MEGA

Ένας ακόμη γνωστός δημοσιογράφος αποχωρεί από το MEGA Channel το οποίο όσον αφορά την τηλεθέαση δεν γνωρίζει και τις καλύτερες ημέρες.

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Σαραντάκο ο οποίος αποχώρησε αρνούμενος να δεχθεί νέα μείωση στις αποδοχές του. Σημειώνεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος του ελεύθερου ρεπορτάζ αποχωρεί μετά από 25 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι. 

Όμως αυτή δεν είναι η μόνη αποχώρηση. Μια σειρά από συνεργάτες διακόπτουν ο ένας μετά τον άλλο τη συνεργασία τους με το κανάλι της Μεσογείων. Συγκεκριμένα οι Zoornalistas αναφέρουν ότι οριν τον Σαραντάκο είχαν αποχωρήσει από το κανάλι ο επικεφαλής του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων Στρατής Αγγελής, η Κωνσταντίνα Καζαντζή που κάλυπτε το ναυτιλιακό και πειραϊκό ρεπορτάζ, ο πλέον έμπειρος ρεπόρτερ του εργατικού - ασφαλιστικού ρεπορτάζ Στέλιος Παπαπέτρου καθώς και ο αρχισυντάκτης του ελεύθερου Σωτήρης Τζιομπανούδης.
Ο ενημερωτικός τομέας του Mega, αποψιλώνεται κι αυτός με τη σειρά του, ακολουθώντας το.. παράδειγμα του ΑΝΤ1 που εδώ και μήνες προχωρά σε εκκαθαρίσεις στο ειδησεογραφικό - κι όχι μόνο-  τμήμα του σταθμού. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα έφυγαν από το κανάλι του Κυριακού ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Βασίλης Πελέκης, ο υπεύθυνος παραγωγής Κώστας Θωμάκος, καθώς και ο υπεύθυνος στο desk των ειδήσεων Νίκος Μερτζάνης.
Νεότερη Παλαιότερη