Trending

Τι τρέχει με τη Vodafone;

Σε πρόσφατη εκδήλωση της Vodafone ο Διευθύνων Σύμβουλος Γλαύκος Περσιάνης αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρίας και μίλησε για τις φήμες περί Cyta και Forthnet.

Τόνισε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά και ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών, το 2015 ήταν για την εταιρεία του, μια πολύ καλή χρονιά. Ο μεγάλος στόχος και η πρόκληση της διοίκησης της Vodafone για την τρέχουσα χρονιά ήταν αναμφίβολα η ενσωμάτωση της Hellas Online στον βασικό της κορμό. H Vodafone εντός της τρέχουσας χρονιάς πρόσθεσε 42.000 νέους πελάτες σταθερής τηλεφωνίας και 58.000 πελάτες συμβολαίου κινητής.

Μίλησε επίσης για τον τρόπο που χειρίστηκε η διοίκηση της Vodafone Ελλάδος την επιβολή των capital controls, η οποία χωρίς να χάσει χρόνο προχώρησε στην παροχή προσφοράς δωρεάν επικοινωνίας στους συνδρομητές της για μια εβδομάδα, ενώ πλήρωσε με μετρητά όλους τους εργαζομένους.

Ερωτηθείς για τη Cyta και για το αν τελικά το επικείμενο deal βρίσκεται στα σκαριά ο κ. Περσιάνης απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η υπόθεση έχει «παγώσει» καθώς δεν έχει ξεκινήσει καν η διαδικασία πώλησης.

Όσο για το ενδιαφέρον της Vodafone απέναντι στη Forthnet αυτό παραμένει ενεργό, αλλά δεν είναι σίγουρο για πόσο ακόμα. «Υπάρχει δυστοκία στο να καταλήξουμε με τη Forthnet. Κάθε μήνας που περνάει ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να κλείσει η συμφωνία διότι η αξία συμπιέζεται». Πρόσθεσε δε πως μολονότι η Vodafone έχει υποβάλλει προσφορά εντούτοις δεν έχει λάβει ακόμη καμία απάντηση.
Νεότερη Παλαιότερη