Trending

Τίτλοι τέλους για γνωστό κανάλι

Η αναστάτωση που επικρατεί στον χώρο της τηλεόρασης είναι μεγάλη, πιθανότατα η μεγαλύτερη από καταβολής της ιδιωτικής τηλεόρασης, ενώ ήδη το πρώτο κανάλι ρίχνει και επίσημα τίτλους τέλους.

Πρόκειται για το MTV Greece του Ομίλου Ρέστη. Η σύμβαση του ομίλου Ρέστη με το MTV  διακόπηκε και η μετάδοση του ελληνικού προγράμματος τερματίζεται. Στη θέση του στα μπουκέτα της Nova και του OTE  TV θα τοποθετηθεί το διεθνές κανάλι του MTV μετά από απευθείας συμφωνία της Viacom με τις πλατφόρμες, αναφέρουν οι Τυπολογίες.

Τους τελευταίους μήνες έγιναν επαφές με πολλούς επιχειρηματίες για αν ενδιαφέρονταν να πάρουν το MTV Greece, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Έχουν υπάρξει κρούσεις προς δύο κατευθύνσεις για την εκμετάλλευση της τηλεοπτικής συχνότητας, μια προς το «Πρώτο Θέμα», και μια ακόμα για τη δημιουργία “Βήμα TV” καθώς θυμίζουμε ότι ο “Βήμα FM” λειτουργεί με την ίδια λογική.
Προσωρινά και για όσο διαρκούν οι συζητήσεις αυτές, και προκειμένου να μην χαθεί η συχνότητα υπάρχει η σκέψη να μετονομαστεί το κανάλι σε RiseTV με πρόγραμμα κυρίως μουσικό. Η απόφαση του MTV να διακόψει τη συνεργασία είναι μια αρνητική εξέλιξη για την Ελλάδα, καθώς όσο εφαρμόζονται τα προγράμματα λιτότητας του ΔΝΤ αποχωρούν οι διεθνείς παίκτες, καταλήγουν οι Τυπολογίες.
Νεότερη Παλαιότερη