Trending

Απ. Τζιτζικώστας: "Τέλος η Ν.Δ., αν..."

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, υποψήφιος για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ακύρωσης των επερχόμενων εκλογών από την "Έξυπνα Συστήματα" δηλώνει σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα":

Αν δεν γίνουν οι εκλογές την ερχόμενη Κυριακή "τη Δευτέρα δε νομίζω να υπάρχει πια Νέα Δημοκρατία ως κόμμα με κοινωνική αναφορά. Θα υπάρχει μόνον η ταμπέλα".

Σχετικά με την αποτυχία της προηγούμενης εκλογικής διαδικασίας είπε πως "αυτοί που έφταιξαν πολιτικά ανέλαβαν την ευθύνη. Τα όποια νομικά ζητήματα προκύπτουν θα τα βρει η Δικαιοσύνη» και τονίζει πως «δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το τραύμα να καθορίσει τις εξελίξεις".

Ακόμη, όπως δήλωσε, τον στηρίζουν βουλευτές και στελέχη "από όλο το φάσμα της Κεντροδεξιάς" και προσθέτει πως «αυτή είναι η δυνατότητα μου να εκφράζω και να ενώνω το σύνολο της παράταξης».

Σχετικά με μια ενδεχόμενη στήριξη ή συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ λέει πως η ΝΔ «θα υπερψηφίζει και θα συναινεί σε ό,τι κρίνει ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση». «Εμείς με τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό και με αυτό το κυβερνητικό σχήμα, δεν δίνουμε καμία απολύτως συναίνεση»
Νεότερη Παλαιότερη