Trending

Άδοξο τέλος για την πιό δημοφιλή ελληνική τηλεοπτική σειρά

Δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές να ρίχνουν τίτλους τέλους ξαφνικά λόγω χαμηλών επιδόσεων.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως πρόκειται για την πιό δημοφιλή ελληνική σειρά, το Κάτω Παρτάλι, το οποίο αναγκάζεται να λήξει άδοξα χωρίς το φινάλε.

Και οι τελευταίες προθεσμίες ξεπεράστηκαν και η άρνηση των μετόχων να βάλουν λεφτά στο σταθμό μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου οδηγεί ένα από τα τελευταία «βαριά χαρτιά» του καναλιού απέναντι… Ο Λευτέρης Παπαπέτρου ήδη έκανε το πρώτο του ραντεβού στον ΑΝΤ1 και θα ακολουθήσει ένα ακόμη τις επόμενες ημέρες με τον Τζόνι Καλημέρη.

Ο σεναριογράφος έχει προτείνει ήδη δύο σειρές στο κανάλι που έκανε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία, τα «Εγκλήματα». Και οι δύο είναι φυσικά κωμωδίες απλά η μία έχει ελαφρώς υψηλότερο μπάτζετ από την άλλη γιατί έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Μάλιστα ο πετυχημένος δημιουργός έχει ήδη στο μυαλό του και τους ηθοποιούς με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί.

Στο Mega εννοείται πως τα διευθυντικά στελέχη της ψυχαγωγίας θέλουν ο Παπαπέτρου να μείνει στο δυναμικό του σταθμού ωστόσο τα χέρια τους είναι «δεμένα» όσο το ταμείο του καναλιού παραμένει άδειο με την κατάσταση να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα… Πάντως τα όσα ακούγονται περί μετακόμισης του «Παρταλιού» στον ΑΝΤ1 είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Νεότερη Παλαιότερη