Trending

Νέος Γενικός Διευθυντής στη Νέα Δημοκρατία

Η επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας όπως είναι αναμενόμενο φέρνει αλλαγές στις θέσεις κλειδιά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι νέος Γενικός Διευθυντής στη ΝΔ θα είναι ο Νίκος Παπαθανάσης. Ο πρώην πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ και του ΗΣΑΠ αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή του κόμματος στη θέση του Κώστα Τσιμάρα ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα παραιτηθεί. 

Από το 1989 έως το 1991 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), από το 1991 έως το 1993 ήταν αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, από το 2005 έως το 2009 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΗΣΑΠ Α.Ε. και από το 2008 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικών Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών Δημοσίου Ενδιαφέροντος (ΚΕΔΕΟ). Επίσης, εργάσθηκε σε υψηλές διοικητικές θέσεις σε τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας.

Για τη θέση του διευθυντή του γραφείου του νέου προέδρου οι πληροφορίες θέλουν τον Μιχάλη Μπεκίρη, γιο του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ Βασίλη Μπεκίρη.
Πηγή
Νεότερη Παλαιότερη