Trending

Ο Μητσοτάκης ζήτησε την απόλυση του Γ.Τράγκα

Στην σημερινή εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας καταφέρθηκε κατά του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζοντας ότι ο κ.Μητσοτάκης στέλνει μηνύματα στην ιδιοκτησία του Real fm διαμαρτυρόμενος για την κριτική που του ασκείται από τον δημοσιογράφο.

«Είναι δυνατόν να στέλνεις μηνύματα και να ζητάς να με διώξουν και να σε συμπαθήσω ρε Κυριάκο;» είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Τράγκας που από νωρίς το πρωί σχολίαζε το βλέμα του προέδρου της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τον «Μπαρακούντα».

«Νόμιζα ότι πίνοντας τον πρωινό καφέ μου με τον Τράγκα, μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα και να κάνουμε κουβέντες αλλά από σήμερα θα συζητώ μαζί του τα πρωτοσέλιδα του Hello και του ΟΚ» είπε στην έναρξη της εκπομπής του ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας όσα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός νωρίτερα στην εκπομπή του.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε καταγγείλει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στέλνει sms στον Νίκο Χατζηνικολάου και του ζητά να διώξει από τον Real fm τον γνωστό δημοσιογράφο.

«Το μόνο που του είπα είναι ότι δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις Γερμανό, και όλα τα υπόλοιπα, τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είπε ο Ν.Χατζηνικολάου που επισήμανε ότι η κόντρα Μητσοτάκη-Τράγκα κρατά από το 1990-1993.
Νεότερη Παλαιότερη