Trending

Συνεργασία e-table.gr με το ask4food.gr

Το e-table.gr ανακοινώνει τη συνεργασία του με το ask4food.gr. Πρόκειται για μια συμμαχία στρατηγικής σημασίας στον χώρο της εστίασης που συνδέει πελάτες/χρήστες και εστιατόρια, δημιουργώντας ένα δυναμικό δίκτυο.

Οι χρήστες του ask4food.gr στο εξής θα έχουν τη δυνατότητα, με τη συμβολή του e-table.gr, να κάνουν απευθείας κράτηση μέσα από την αγαπημένη τους ιστοσελίδα, επιλέγοντας το εστιατόριο που τους ενδιαφέρει. Η κοινότητα του ask4food.gr με τις χιλιάδες κριτικές για εστιατόρια σε όλη την Αττική συναντά το πλούσιο υλικό του e-table.gr με άρθρα, φωτογραφίες, videos, εικονική περιήγηση 360 μοιρών και μαζί διαμορφώνουν μια νέα άποψη στο χώρο της μαζικής εστίασης, μετατρέποντας την αναζήτηση εστιατορίου και την online κράτηση σε πιό ολοκληρωμένη εμπειρία.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης στην ψηφιακή αγορά της εστίασης, τόσο το e-table.gr όσο και το ask4food.gr συνεχίζουν να δημιουργούν νέες καινοτόμες υπηρεσίες για τους χρήστες. Tο e-table.gr συνεχίζει σταθερά την ανοδική πορεία του αναβαθμίζοντας την εφαρμογή για android κινητά, εισάγοντας το Group Dining (Διοργάνωση Γεύματος και Ειδικές προσφορές σε εστιατόρια για κρατήσεις μεγαλύτερες των 10 ατόμων) και σχεδιάζοντας τη δυνατότητα Αναζήτησης Πιάτων (Dish Management). Παράλληλα, άμεσος στόχος για το ask4food.gr είναι η επέκταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την σταδιακή κάλυψη όλης της χώρας.
Νεότερη Παλαιότερη