Trending

Ο Γ. Τράγκας αποκαλύπτει εξελίξεις-τσουνάμι που έρχονται

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε στην ραδιοφωνική του εκπομπή Εν Αθήναις που μεταδίδεται από τον Real FM, τις εξελίξεις - τσουνάμι που έρχονται.

«Ο τυφώνας της λαϊκής οργής σαρώνει τον Αλέξη Τσίπρα. Ουδέποτε μεταπολιτευτικά σε αυτή τη χώρα δεν έκαναν απεργία ακόμη και οι καφετέριες. Αtragas-κόμα και τα μικρότερα καταστήματα είπε χαρακτηριστικά.

«Τα πάντα έχουν νεκρώσει από την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου που εφαρμόζουν τις ανθρωποκτόνες συνταγές και τα δολοφονικά σχέδια των Γερμανών και του ΔΝΤ. Εχθές σε ολόκληρη τη χώρα φώναζε ο κόσμος ότι δεν αντέχει άλλο και ότι αυτοί θα φύγουν νύχτα με ελικόπτερα» επεσήμανε ο ίδιος.

Πρόσθετους φόρους ζητάει η Κομισιόν

Την ίδια ώρα όμως τόσο η Κομισιόν όσο και το ΔΝΤ ζητάνε πρόσθετους φόρους, μεγαλύτερες περικοπές στις κύριες συντάξεις και μειώσεις στους ανύπαρκτους πλέον μισθούς που δίνει η κατεστραμμένη αγορά στην Ελλάδα. «Αλαζόνας, ανθέλληνας και οικονομικός εκτελεστής ο Σόιμπλε ειρωνεύεται πλέον τους Έλληνες λέγοντας ότι εάν τελικά επιβιώσουν μέσα από την κρίση, τότε πρέπει να του στήσουν ανδρίαντα!» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος αναφερόμενος στη χθεσινή δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. Ωστόσο, όπως σχολίασε ο ίδιος «Λέει όμως και μια πολύ μεγάλη αλήθεια.
Λέει ότι οι απατεώνες, οι εθνοπροδότες και οι πουλημένοι πολιτικοί της Ελλάδος αντί να φύγουν προσωρινά από την Ευρωζώνη παίρνοντας μεγάλη οικονομική βοήθεια και να πάνε σε ένα χαλαρό νόμισμα με όλες τις συνέπειες το 2011, επέλεξαν -αυτοί οι ανεγκέφαλοι πολιτικοί- τα μνημόνια και την ομαδική σφαγή του πληθυσμού μαζί με την αέναη αιχμαλωσία του κάτω από τη μπότα των ξένων. Με διάφορα φαιδρά επιχειρήματα άφησαν τη χώρα στο σκληρό και αθέατο ευρώ και λειτούργησαν ως δούλοι και υπηρέτες υπέρ των ξένων κατακτητών που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία».

Συνθήκες εδαφικής συρρίκνωσης

Παράλληλα, ο Γ. Τράγκας επεσήμανε ότι το σχέδιο της απόλυτης φτωχοποίησης του ελληνικού λαού έχει να κάνει πλέον και με την εγκατάσταση εκατομμυρίων προσφύγων στη γερασμένη δημογραφικά Ελλάδα. «Θα ακολουθήσει η αποκόλληση της Θράκης με τη δημιουργία ενός μετώπου αυτοδιάθεσης, όπως το Κόσοβο, καθώς επίσης και η διεύρυνση των γκρίζων ζωνών του Αιγαίου με ενδεχόμενη παραχώρηση νήσων στην Τουρκία.
Με την εγκατάσταση των hot spots και τις μεικτές περιπολίες πλέον Ελλήνων, Ευρωπαίων και Τούρκων θα δημιουργήσουν de facto στο Αιγαίο, μια ζώνη επιτήρησης και ελέγχου, ουσιαστικά μια ζώνη ουδέτερη, δίνοντας για πρώτη φορά το δικαίωμα και στην Τουρκία ελεύθερης εναέριας και θαλάσσιας επιτήρησης, προκειμένου να μειώσει και να αναχαιτίσει τις προσφυγικές ροές συνεργαζόμενη με την Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Ο άπειρος Έλληνας πρωθυπουργός και η ομάδα του, δεν αντιλαμβάνονται ότι επίτηδες εν καιρώ αριστερής κυβέρνησης μαζί με Καμμένο, οι ξένοι δημιουργούν συνθήκες εδαφικής συρρίκνωσης και διαμελισμού. Η οικονομία είναι ο μοχλός που θα φέρει το διαμελισμό. Έχουν φροντίσει βέβαια οι ηλίθιοι να αμβλύνουν ή να αποψιλώσουν εθνικά χαρακτηριστικά, μειώνοντας και τη συνοχή της κοινωνίας».
crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη