Trending

Σε 20 μέρες η Music World Expo 2016 στο Ζάππειο

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 2η έκθεση Music World Expo 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 13 Μαΐου έως 15 Μαΐου 2016.

Αντικείμενο της Music World Expo 2016 είναι τα Μουσικά Όργανα, η Μουσική τεχνολογία, το DJing, τα επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδος εφαρμογών (Live, Home Studio, Studio & Installation).

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επαγγελματίες του κλάδου (εταιρίες ενοικίασης οπτικοακουστικού και φωτιστικού εξοπλισμού, τεχνικοί ήχου, φωτισμού και εικόνας, DJ’s, επιχειρηματίες από τους κλάδους της ψυχαγωγίας, της εστίασης και της φιλοξενίας κλπ), καθώς και σε τελικούς καταναλωτές (μουσικούς, DJ’s, μαθητές ωδείων και μουσικών σχολείων, σπουδαστές τεχνολογίας κλπ). 

online registration στη Music World Expo 2016
Αν προτίθεστε να επισκεφθείτε την έκθεση Music World Expo 2016 στο Ζάππειο, κάντε online registration και μπείτε στην κλήρωση των δώρων. Με την ηλεκτρονική εγγραφή ‘γλιτώνετε’ την ουρά στο γκισέ και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση των δώρων.

Business Lounge στη MWE 2016
Στη Music World Expo 2016 θα διατίθεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος Business Lounge που θα διατίθεται αποκλειστικά στους εκθέτες, τα στελέχη και τους προσκεκλημένους τους, προκειμένου να μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις σε έναν πιο ήσυχο και χαλαρό χώρο με άμεση πρόσβαση στο bar του χώρου. 

«Επαγγελματικές συναντήσεις» στη MWE 2016
Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους επισκέπτες ενδιαφέρονται να ‘κλείσουν’ συνάντηση με τις εταιρείες-εκθέτες προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε επισκέπτες που προέρχονται από διαφορετικές αγορές και δεν γνωρίζουν λεπτομερώς το ‘χάρτη’ των οπτικοακουστικών. 

MWE 2016: Άνοιγμα στον κόσμο του Τουρισμού
Η διοργάνωση της MWE 2016 έχει ήδη επικοινωνήσει τη Music World Expo 2016 στην Ξενοδοχειακή αγορά της χώρας μας, καθώς οι εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες, είναι οι leader της Ελληνικής αγοράς (σε επίπεδο προϊόντων & υπηρεσιών), στον τομέα του οπτικοακουστικού, συνεδριακού και entertainment εξοπλισμού, που καλύπτει τις ανάγκες εγκατάστασης σε ξενοδοχεία, χώρους διασκέδασης, χώρους εστίασης, κοινόχρηστους και εξωτερικούς χώρους κλπ.  


MWE 2016: Κατεβάστε την Πρόσκληση 
Η ηλεκτρονική πρόσκληση της έκθεσης Music World Expo 2016 είναι έτοιμη για download…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο της έκθεσης MUSIC WORLD EXPO www.musicworldexpo.gr


Νεότερη Παλαιότερη