Trending

Ακυρώθηκε ο ρουκετοπόλεμος στη Χίο - Έντονες αντιδράσεις

Γκρίνια και δυσαρέσκεια προκάλεσε το ενδεχόμενο της ακύρωσης του ρουκετοπόλεμου στη Χίου με ορισμένους από τους τουρίστες να ζητούν ακόμα και αποζημίωση.  

«Δυστυχώς είμαστε έκθετοι. Μπορεί φέτος να μην το καταλάβουμε αλλά όλο αυτό το φιάσκο θα έχει επιπτώσεις αργότερα. Όλοι θα φύγουν δυσαρεστημένοι και δυστυχώς μόνοι μας θα έχουμε καταστρέψει ένα από τα σημαντικά κεφάλαια της Χίου, τον Ρουκετοπόλεμο», σχολίασε στο «politischios» τουριστικός παράγοντας.

Την ίδια ώρα η πληρότητα στα καταλύματα της πόλης φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και 100%.

Σύμφωνα με το Τελωνείο Χίου από τις 08:00 το πρωί μέχρι το μεσημέρι έχουν φτάσει στο νησί 740 άτομα ενώ ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει τις 2.000 μέχρι το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Πολλοί είναι αυτοί που πληροφορούνται για την ακύρωση του εθίμου μετά τα εξώδικα και τις μηνύσεις των κατοίκων των δυο ενοριών ταυτόχρονα με την άφιξή τους γεγονός που δημιουργεί δυσαρέσκεια μια και όπως υποστηρίζουν μπήκαν σε έξοδα χωρίς να υπάρχει τελικά λόγος. Μάλιστα μερικοί από αυτούς, ζητούν ακόμα και αποζημίωση ενώ κάποιοι λίγοι έσπευσαν από χθες το βράδυ να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους σε ξενοδοχεία της πόλης.
iefimerida.gr
Νεότερη Παλαιότερη