Trending

Αντεπίθεση των εργαζόμενων στο MEGA: Θα δείχνουν δικά τους σποτάκια

Σε σποτάκια που αφορούν την ενημέρωση των τηλεθεατών για την κατάσταση στο Mega, προχωρούν οι εργαζόμενοι του καναλιού. Τα σποτάκια αυτά θα παίζουν μέσα στα δελτία ειδήσεων, αλλά και σε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς και σε όλες τις ενημερωτικές.

Αυτό αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι αποφάσισαν επίσης να στείλουν και δεύτερη επιστολή προς τους εκδότες. Στη νέα επιστολή θα τονίζουν ότι πρέπει να απεγκλωβιστεί το κανάλι από τους μηχανισμούς των τραπεζών, ώστε να μπορέσει να πάρει το Mega οποιοσδήποτε άλλος ιδιοκτήτης, εκτός από αυτούς που καθαρά φαίνεται ότι εδώ και μήνες δεν το θέλουν.

Η αρνητική στάση των έως τώρα ιδιοκτητών προς τους εργαζομένους, που κράτησαν 27 χρόνια το κανάλι στην πρώτη γραμμή, τους έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα, όπως και το μπλοκάρισμα των 400.000 ευρώ, που είναι το δώρο των υπαλλήλων, οι οποίοι νιώθουν ότι δεν έχουν καθόλου τη στήριξή τους. Θεωρούν ακόμη ότι πρέπει να κλιμακώσουν τους αγώνες τους, μαζί με τους τεχνικούς, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κλείσει το Mega. Τέλος, ζητούν να βρεθεί μια λύση πολύ σύντομα, καθώς πολλοί από τους εργαζομένους δεν έχουν ούτε τα προς το ζην!
tvnea.com
Νεότερη Παλαιότερη