Trending

Απεβίωσε ο ηθοποιός Γιάννης Αγγελάκης

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο διάσημος make up artist, κομμωτής αλλά και ηθοποιός Γιάννης Αγγελάκης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο Γιάννης είχε πολλούς φίλους στην εγχώρια showbiz και όλοι έχουν συγκλονιστεί από τον θάνατο του.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως είχε να δώσει σημάδια ζωής από τη Μεγάλη Πέμπτη. Οι δικοί του άνθρωποι και κυρίως η αδελφή του ανησύχησαν και όπως ήταν φυσικό, ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

Άντρες της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σπίτι του όπου και χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο εσωτερικό. Δυστυχώς, τον βρήκαν νεκρό όμως ακόμα παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του. 

Ο Γιάννης Αγγελάκης ο οποίος είχε ταλέντο και στις μιμήσεις, είχε συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως η Άννα Βίσση, η Ρούλα Κορομηλά, η Καίτη Γαρμπή, η Ναταλία Γερμανού, η Πέγκυ Ζήνα, η Άντζελα Γκερέκου, η Στέλλα Γεωργιάδου και πολλές άλλες.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του και ήταν πολλά χρόνια φίλος του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. «Ένα μεγάλο ταλέντο, φίλος μου, έφυγε από τη ζωή σήμερα. Το έμαθα μόλις τώρα. «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου».
pasmina.gr
Νεότερη Παλαιότερη