Trending

Δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν

Πρόσκληση προς τους λογιστές - φοροτεχνικούς για εθελοντική δωρεάν παροχή υπηρεσιών στους κατόχους του κοινωνικού δελτίου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών απεύθυνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, αποφάσισε να συνδράμει το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την παροχή βοήθειας σε άτομα και ομάδες, που βιώνουν συνθήκες φτώχειας. Με τη συγκεκριμένη δράση το ΟΕΕ αποβλέπει στην ανάπτυξη εθελοντικής δράσης με την ενεργό συμμετοχή των λογιστών - φοροτεχνικών οι οποίοι θα παρέχουν τις δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες στους κάτοχους του κοινωνικού δελτίου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σε σχετική ανακοίνωση, τονίζεται ότι οι εθελοντές λογιστές – φοροτεχνικοί θα αναλάβουν την παροχή φοροτεχνικών συμβουλών σε πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε έξοδα λογιστικής εξυπηρέτησης.

Το ΟΕΕ καλεί τους λογιστές - φοροτεχνικούς οι οποίοι επιθυμούν να στηρίξουν τους οικονομικά αδύναμους πολίτες, να δηλώσουν την εθελοντική συμμετοχή τους στην δράση που ανέλαβε με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι λογιστές - φοροτεχνικοί μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 213-2141883 και 213-2141890 και να δηλώνουν την συμμετοχή τους καθώς και τις ημέρες και ώρες που μπορούν να διαθέσουν για την δωρεάν παροχή των υπηρεσιών τους.
dealnews.gr
Νεότερη Παλαιότερη