Trending

Ποιό τηλεοπτικό κανάλι ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στον τηλεοπτικό χώρο καθώς γνωστό κανάλι από τα παλιά ετοιμάζει την επαναλειτουργία του.

Πρόκειται για το Sunny Channel, συμφερόντων Κυριακίδη. Ο σταθμός βγάζει κάρτα στο διαδίκτυο με υπότιτλο πως έχει πρόγραμμα τις καθημερινές από τις 8 έως τις 11 το βράδυ. Δημοσιογράφος, με ιδιαίτερα ακραίες απόψεις ωστόσο, ανακοινώνει πως το κανάλι θα βγει στον αέρα της τηλεόρασης, και μάλιστα θα μετονομαστεί σύντομα. Το 2013, όμως, η γενική συνέλευση της εταιρείας του καναλιού «Ραδιοτηλεοπτικές Εκμεταλλεύσεις Jeronimo Groovy Ανώνυμη Εταιρεία» είχε αποφασίσει τη λύση της και τη θέση σε εκκαθάριση, διορίζοντας τους Απόστολο Τζελόπουλο και Ανδρονίκη Παπανικολάου ως εκκαθαριστές.

Αυτό, φυσικά, δεν εμπόδισε τον ιδιοκτήτη-φάντασμα να «νοικιάζει» το πρόγραμμά του στο SBC του Ηλία Κοπανίτσα. Ουσιαστικά, «νοίκιαζε» τη συχνότητα, που κανένας αρμόδιος κρατικός φορέας δεν είχε πάρει πίσω με την κατάρρευση του Πέτρου Κυριακίδη και την εξαφάνισή του. Η υπόθεση λύθηκε δικαστικά το 2015, όταν η ΕΕΤΤ επέτρεψε στο SBC του Ηλ. Κοπανίτσα να εκπέμπει κανονικά. Το Sunny Channel συνέχισε να βγάζει κάρτα στο διαδίκτυο χωρίς να έχει τηλέφωνο επικοινωνίας, ιστοσελίδα και πρόγραμμα. Τώρα που ήρθε η περίοδος της τηλεοπτικής αδειοδότησης δηλώνεται πως το κανάλι του Πέτρου Κυριακίδη, που ανήκει στη «ΝΕΠ Εκδόσεις», θα επιστρέψει στις οθόνες. Μπορεί να γίνει;
typologies.gr
Νεότερη Παλαιότερη