Trending

Προβλήματα με τους Βούλγαρους μεταφορείς

Παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Μεταφορών, ο πρόεδρος του Συνδέσμου οδικών μεταφορών Βουλγαρίας, επέδωσε στον Πρέσβη της Ελλάδας, στη Σόφια, δήλωση, με την οποία καλείται η ελληνική κυβέρνηση να λάβει μέτρα κατά των παράνομων διαδηλώσεων.

Οι υπουργοί απαίτησαν την αποτροπή της κλιμάκωσης των παράνομων διαδηλώσεων, οι οποίες κλείνουν τα σύνορα και δημιουργούν απαράδεκτες καταστάσεις μεταξύ καλών γειτόνων και συμμάχων, όπως η Βουλγαρία και η Ελλάδα.

Ο πρέσβης δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του προβλήματος, εξέφρασε την λύπη του για το ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος και τόνισε ότι οι δύο χώρες έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Σύμφωνα με την αόριστη και «διπλωματική απάντηση του Έλληνα πρεσβευτή, δεν υπάρχει δέσμευση από ελληνικής πλευράς, ότι δεν θα επιτρέψει την επανάληψη των ζημιογόνων καταστάσεων. Να προετοιμάζονται επομένως οι επιχειρηματίες, στην αντιμετώπιση των ίδιων καταστάσεων με τα μπλόκο στα σύνορα που θα προστεθούν σ’ αυτά των προσφύγων στην σιδηροδρομική γραμμή των Ευζώνων.
voria.gr
Νεότερη Παλαιότερη