Trending

Αγρίεψε η κόντρα Μαρινάκη - Μελισσανίδη

Ατελείωτο ping pong μεταξύ ΑΕΚ-Μελισσανίδη και Ολυμπιακού-Μαρινάκη και πόλεμος δηλώσεων.

Η τελευταία διαρροή από τον Ολυμπιακό αναφέρει:
"Επειδή οι αγράμματοι είναι δύσκολο να αντιληφθούν μερικά πράγματα να ξεκαθαρίσουμε ότι:

1)Αναφορικά με τον κ. Κοτσώνη, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, η διοίκηση του Ολυμπιακού και η Ολυμπιακή οικογένεια δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το οτιδήποτε αφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση. Όσοι προσπαθούν σκόπιμα να λασπώσουν κάνοντας αστείους και συκοφαντικούς συνειρμούς παίρνουν απαντήσεις στα δικαστήρια και θα συνεχίσουν να τις παίρνουν.

2)  Ο Αιμίλιος Κοτσώνης δεν υπήρξε ποτέ μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού ούτε άσκησε ποτέ διοίκηση στον Ολυμπιακό και ποτέ δεν είχε κάποια θέση στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο άλλωστε ο υποβολέας της ανακοίνωσης, που δεν είναι άλλος απο τον  “αόρατο” ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, μπορεί να μας πει περισσότερα, αφού ο άνθρωπος αυτός ήταν ο καλύτερος φίλος του αδερφού του Ιάκωβου σε όλη τη διαδρομή της ζωής του έως τώρα, ενώ και με τον ίδιο έκανε παρέα για δεκαετίες.

3) Το τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη δεν θα το υποδείξει ούτε θα το προαναγγείλει ο αρχιερέας του λαθρεμπορίου στη χώρα μας, ούτε ένας τύπος που δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του πουθενά λόγω χρεών και υποχρεώσεων στο Ελληνικό Δημόσιο. 

Απαντήστε κύριε Μελισσανίδη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών με την εξαγορά του ΟΠΑΠ, απαντήστε για τις πολλές εκκρεμείς υποθέσεις σας στην ελληνική Δικαιοσύνη και το λαθρεμπόριο, απαντήστε  για τις απειλές και τους τραμπουκισμούς (και όχι μόνο) και μην ανησυχείτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο είστε πρωταγωνιστής στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του και τη διαδρομή σας την ξέρει όλη η Ελλάδα.

Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα η Δικαιοσύνη και η αλήθεια θα λάμψουν.

Όσο και αν επιμείνετε οι προβολείς θα μείνουν αναμμένοι..."
Νεότερη Παλαιότερη