Trending

Δημοφιλής τραγουδιστής στο Εφετείο για εμβάσματα 5,3 εκατ. €

Ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας συζητήθηκε σήμερα η υπόθεση των εμβασμάτων που έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Κύπρο τη διετία 2010-2011 ύψους 5, 3 εκατ ευρώ.

Για την υπόθεση οι ελληνικές φορολογικές αρχές του έχουν επιβάλει πρόστιμο άνω των 4 εκατ ευρώ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η συνήγορος του τραγουδιστή, Ευαγγελία Μάντζου, ανέφερε μάλιστα πως ο τραγουδιστής έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων και καταβάλλει το εξοντωτικό όπως το χαρακτήρισε ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα.

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής ο οποίος ήταν παρών στη συζήτηση τόνισε πως επιθυμεί να πληρώσει αλλά τα χρήματα που του αναλογούν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε : "Μόνη μου ελπίδα είναι η απόφασή σας. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα με διάφορους τρόπους από αυτήν την υπόθεση. Θέλω μόνο να σας πω ότι σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν" ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Από την πλευρά της η δικηγόρος του κυρία Μάντζου τόνισε πως ο τραγουδιστής έχει 20ετή καλλιτεχνική θητεία, εργάζεται από 18 χρονών και το διάστημα από το 2000 έως το 2010 έχει καταβάλει φόρους που υπερβαίνουν τα 3,5 εκ. Ευρώ.

Επίσης ανέφερε πως τα χρήματα που μετέφερε σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς (5, 3 εκατ ευρώ) στην Κύπρο ήταν φορολογημένα και γνωστής προέλευσης ενώ τόνισε πως από εκείνον ζουν περισσότερες από 100 οικογένειες.

Ο τραγουδιστής συνοδευόταν από τον λογιστή ο οποίος προσκόμισε στο Δικαστήριο σωρεία αποδεικτικών στοιχείων και παραστατικών.
newsit.gr
Νεότερη Παλαιότερη