Trending

Γνωστός δικηγόρος ανοίγει εστιατόριο στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης

Νέα επιχείρηση για τον Γιάννη Μαρακάκη. Λίγο πριν κλείσει τα σαράντα του χρόνια, ο γοητευτικός δικηγόρος κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, μπαίνοντας με τον καλύτερο και πιο δυναμικό τρόπο στη νέα δεκαετία της ζωής του. Ο δικηγόρος φαίνεται πως, εκτός από ταλαντούχος, είναι και δραστήριος, αφού τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τον χώρο της εστίασης. Για του λόγου το αληθές, τα τελευταία τέσσερα χρόνια διατηρεί συνεταιρικά με καλούς του φίλους τα πολύ γνωστά «Albion», στο Ψυχικό, και «Δεξαμενή» στο Κολωνάκι, τα οποία έχουν φανατικούς θαμώνες. Ετσι, αφού πλέον ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας, αποφάσισε να αποκτήσει έναν νέο χώρο, αυτή τη φορά στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη.

Το όνομα αυτού... «40»

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», ο γνωστός δικηγόρος αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο μέσα στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, το οποίο θα σερβίρει μεσογειακά πιάτα, επιμελημένα από γνωστό Ελληνα σεφ -το όνομα του οποίου όμως κρατάνε καλά μυστικό-, και εκτός από λαχταριστές γεύσεις το μενού θα περιλαμβάνει και πιάτα για όσους αγαπάνε την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Αλλωστε, ο Γ. Μαρακάκης αγαπάει τον αθλητισμό και προσέχει τη διατροφή του, οπότε ήθελε να δημιουργήσει έναν χώρο όπου ακόμη και αυτοί που προσέχουν τι τρώνε να έχουν επιλογές.

Οπως μάθαμε από καλά πληροφορημένες πηγές, το εστιατόριο θα λειτουργεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οπότε ακόμη και όσοι θέλουν απλώς να απολαύσουν ένα χαλαρό ποτό να μπορούν να δοκιμάσουν τα δροσερά cocktails που θα σερβίρει το «40». Αν και το μεγαλύτερο μέρος του εστιατορίου είναι έτοιμο, απομένουν μόνο μερικές πινελιές για να ολοκληρωθεί και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει και το επίσημο opening, ενώ εκεί θα γιορτάσει και τα γενέθλιά του ο Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό, με το που τελειώνει από το γραφείο, πηγαίνει στο all day bar-restaurant και επιβλέπει τις εργασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος θα είναι minimal αισθητικής, θα κυριαρχούν κυρίως το λευκό και το μαύρο, ενώ θα υπάρχει και το στοιχείο του ξύλου. Η μουσική θα είναι χαλαρή-lounge και το βράδυ, όταν το εστιατόριο θα λειτουργεί και ως bar, θα υπάρχουν τεράστιες μαξιλάρες, για να χαλαρώνουν οι πελάτες ατενίζοντας τη θάλασσα. Το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν ένας από τους στόχους του Γιάννη Μαρακάκη που τελικά επιτεύχθηκε. Ο λόγος που επέλεξε την πλαζ του Αστέρα ήταν ότι τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι ο ίδιος περνάει αρκετό χρόνο εκεί, αφού λατρεύει τη θάλασσα και το beach volley.
secret-parapolitika
Νεότερη Παλαιότερη