Trending

Η Cyta Hellas απαντά στα δημοσιεύματα για πώλησή της

Σχετικά με άρθρα του Κυπριακού και Ελληνικού Τύπου που δημοσίευσαν πληροφορίες περί επικείμενης πώλησης της Cyta Hellas λάβαμε από την εταιρεία την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στη Cyta Ελλάδος, ο όμιλος Cyta διευκρινίζει τα ακόλουθα:

- Η Cyta Ελλάδος προσθέτει δύναμη στη συνολική αξία του ομίλου Cyta και είναι μία επένδυση με στρατηγικά χαρακτηριστικά στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας.

- Το όποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τη Cyta Ελλάδος, πιστοποιεί την αξία της εταιρείας. Με δυο λόγια, αναγνωρίζεται και από τους ανταγωνιστές της πως κάνει καλά τη δουλειά της και έχει δυναμική προοπτική. 

- Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει πρόταση ενδιαφέροντος για τη Cyta Ελλάδος και δεν διενεργείται καμία σχετική διαδικασία. 

- Ήδη, ετοιμάζεται το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων και διεθνώς καταξιωμένων συμβούλων.

- Ο όμιλος Cyta στέκεται δίπλα στη Cyta Ελλάδος στην πορεία ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά. 

- Με την εμπιστοσύνη των 300.000 συνδρομητών στην Ελλάδα, το υπερσύγχρονο δίκτυο υποδομών οπτικών ινών, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, προσβλέπει στη μεγιστοποίηση της αξίας της, μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων προκλήσεων.

- Στην κατεύθυνση αυτή, ο όμιλος Cyta στηρίζει την είσοδο της Cyta Ελλάδος στην αγορά νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. "

Νεότερη Παλαιότερη