Trending

Και τα "κανόνια" μεγαλώνουν...

Δεν πρόλαβαν να περάσουν πολλά 24ωρα από το «γενικό λουκέτο» της «Hλεκτρονικής» και το «κανόνι» για τον Γιάννη Στρούτση μεγαλώνει.

H αίτηση πτώχευσης της θυγατρικής «Σαραφίδης», που εντάχθηκε στον όμιλο «Hλεκτρονική» πριν από μια δεκαετία, το 2007, αφήνει συσσωρευμένα χρέη άνω των 11 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με τα στοιχεία ως τον Iούνιο του 2015) και στέλνει άλλους 35 εργαζόμενους στον  δρόμο!

Tα ταμεία της παλαιότερης αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Θεσσαλονίκη μένουν άδεια και η εταιρία αδυνατεί να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της, χωρίς την στήριξη της «φαλιρισμένης» πια μητρικής.

H «Σαραφίδης» εμφανίζει ζημιές προ φόρων 1 εκατ., μείωση τζίρου -51,69% (3,9 εκατ.) και βραχυπρόθεσμα δάνεια 785.000 ευρώ. Προ ημερών, η «Hλεκτρονική» κατέβασε ρολά με οφειλές 85,7 εκατ. ευρώ (τα 50 εκατ. σε τράπεζες, και τα υπόλοιπα σε προμηθευτές) με εξασφαλίσεις μόλις 20 εκατ., δημιούργησε 450 νέους ανέργους και πλέον με το κλείσιμο και της θυγατρικής, ο κλάδος μετρά εν μέσω κρίσης 9, συνολικά, λουκέτα!
dealnews.gr
Νεότερη Παλαιότερη