Trending

Νέος Διευθυντής Marketing στη BSH Οικιακές Συσκευές (Bosch, Siemens, Pitsos)

Νέος Διευθυντής Marketing στην BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε. ανέλαβε ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, με ισχύ από την 1η Απριλίου 2016, προερχόμενος από τη Sony Hellas, όπου τα 3 τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Επικεφαλής Marketing.

Ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος διαθέτει σημαντική και πολυετή εμπειρία σε θέσεις Πωλήσεων και Marketing πολυεθνικών εταιρειών.  Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από την εταιρεία AC Nielsen, μετακινούμενος το 2011 στην Νestlé (Sales & Marketing) και στη συνέχεια το 2005 στην Johnson & Johnson, όπου κατείχε τη θέση του Group Key Account Manager έως το 2008 όπου και μετακινήθηκε στην Sony Hellas.

Ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, CEO Ελλάδας και Κύπρου της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε., καλωσορίζοντας τον κ. Παπαδόπουλο δήλωσε σχετικά: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Σταύρο που ήρθε για να συμπληρώσει τη δυναμική ομάδα της εταιρείας και πιστεύουμε ότι η μακρόχρονη εμπειρία του και η δυναμική του προσωπικότητα θα δώσει νέα ώθηση και θα ενισχύσει περαιτέρω την έντονη αναπτυξιακή πορεία της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε».

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση σε θέματα International Trade από το Πανεπιστήμιο του Bournemouth και απόφοιτος του τμήματος Management Studies του Πανεπιστημίου Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας. 
Νεότερη Παλαιότερη