Trending

Ο καλεσμένος της εκπομπής κοιμήθηκε on air; [video]

Γράφει η Agnes L.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής "Σαββατοκύριακο με δράση" στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος κοιμήθηκε on air.


Βγήκε σε παράθυρο με σύνδεση από το σπίτι του προκειμένου να μιλήσει για τους νέους φόρους. Φαίνεται όμως ότι δεν άντεξε να περιμένει και τον πήρε ο ύπνος.

Ο παρουσιαστής Σπύρος Μάλλης στο λογαριασμό του στο Facebook ανήρτησε την ακόλουθη εξήγηση για το γεγονός:
"Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους:

Με τον καθηγητη Βεργοπουλο συνδεομαστε μεσω skype απο το Παρισι οπου ζει και εργαζεται. Αυτο και μονο καθιστα δυσκολη την επικοινωνια για εναν ανθρωπο που δεν εχει τη σχετικη εξοικειωση, ωστε να τηρει αυστηρα τους τηλεοπτικους κανονες (λες και αυτοι που τους τηρουν...). Συνεπως δεν μπορουσε να δει τους υπολοιπους συμμετεχοντες και το στουντιο και επιπλεον, μια οσφυαλγια τον εμποδιζει να καθεται οπως ισως και ο ιδιος θα ηθελε.

Το εαν "κοιμηθηκε" ή οχι, μπορει ευκολα να γινει αντιληπτο απο το γεγονος οτι απαντα και σχολιαζει τα οσα ειπωθηκαν κατα το χρονο που υποτιθεται πως "κοιμοταν"...

Οποιος παρακολουθει την εκπομπη, γνωριζει οτι επιδιωκω να εχω τακτικη επικοινωνια μαζι του, καθως οι αποψεις του, ειτε κανεις συμφωνει ειτε διαφωνει, παρουσιαζουν -κατα την αποψη μου φυσικα- ενδιαφερον. Και ασφαλως με τιμα η συμμετοχη του. 

Παρολα αυτα, επειδη οι εποχες που ζουμε ειναι δυσκολες και το χαμογελο δυσευρετο, νομιζω πως και ο ιδιος δεν εχει προβλημα με τη σατιρα. Το αντιθετο... Απλως, για την αποκατασταση της αληθειας... "

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:
Νεότερη Παλαιότερη