Trending

Η πρώτη ημερίδα του LinkedIn στην Ελλάδα

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στο συνεδριακό κέντρο Ote Academy, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ημερίδα του LinkedIn στην Ελλάδα. Oμιλητές από τα κεντρικά του Linkedin θα παρουσιάσουν σε επιλεγμένο κοινό, τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του, καθώς και στρατηγικές αποτελεσματικής χρήσης του σημαντικότερου μέσου επαγγελματικής δικτύωσης.

Η ημερίδα απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό top level marketing, advertising και PR executives καθώς και σε Managing Directors και CEOs.

Η Sepideh Dundon, Emea Marketing Solutions Partnerships & ο Sam Parker, Partner Account Director στο Linkedin, θα βρεθούν στην Αθήνα, προσκεκλημένοι της httpool Hellas – αποκλειστικός εμπορικός εκπρόσωπος του Linkedin στην Ελλάδα.

Οι δύο ομιλητές θα δώσουν insights, για αποτελεσματική αξιοποίηση του κορυφαίου επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου μέσα από το content marketing και θα μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τακτικές και παραδείγματα από best cases άλλων χωρών.

Tην αποκλειστική εμπορική αντιπροσώπευση του Linkedin, σε 17 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, έχει η εταιρεία httpool.

Ο αριθμός των χρηστών του LinkedIn ανέρχεται σήμερα σε πάνω από 384 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες και περιφέρειες.
Νεότερη Παλαιότερη