Trending

Mars Hellas: Βραβείο Καλύτερου Πολυεθνικού Εργασιακού Περιβάλλοντος στην Ευρώπη για το 2016

Η Mars Ελλάδας, γιορτάζει το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα έντεκα σημεία Mars της Ευρώπης, που μαζί κατάφεραν να κερδίσουν τον πολυπόθητο τίτλο του Καλύτερου Πολυεθνικού Εργασιακού Περιβάλλοντος στην Ευρώπη , στα ετήσια βραβεία Great Places to Work (GPTW) 2016, που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Δουβλίνο, Ιρλανδία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Με πάνω από 18.400 Συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη, και μερικά από τα πιο αγαπημένα brands παγκοσμίως, η Mars Europe νίκησε το σκληρό ανταγωνισμό πάνω από 2.250 εταιριών που συμμετείχαν στην έρευνα του GPTW, σε 19 χώρες. Αυτό το βραβείο σημαίνει διπλούς πανηγυρισμούς για τη Mars Ελλάδας, που νωρίτερα αυτό το χρόνο τιμήθηκε με το Βραβείο.

Ο Gilles Morel, Regional President της Mars Chocolate Europe & Eurasia, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, δήλωσε: «Νιώθω τιμή να βρίσκομαι σήμερα στο Δουβλίνο εκ μέρους της Mars, για τα Βραβεία Καλύτερου Εργασιακού Περιβάλλοντος στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος για τις υποψηφιότητες μας επειδή αντανακλούν την υπερηφάνεια και την αφοσίωση των Ευρωπαίων Συνεργατών μας, που ξεπερνούν πλέον τους 18.400, από την έναρξη των δραστηριοτήτων μας στην Ευρώπη το 1932».

«Έπειτα από 26 χρόνια καριέρας σε αυτή την εταιρεία και όντας μάρτυρας της προσπάθειας που καταβάλουμε για την εξέλιξη των ανθρώπων μας που αναπτύσσουν την επιχείρηση μας, μπορώ να εγγυηθώ πως η Mars αποτελεί ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Πιστεύουμε πως η κουλτούρα μας που βασίζεται σε αρχές, έχει σαν αποτέλεσμα να κάνουμε τη διαφορά όχι μόνο στους ανθρώπους μας αλλά και στην ανάπτυξη της επιχείρησης, των καταναλωτών, των κοινοτήτων και του πλανήτη μας».

Ως μια ιδιωτική, οικογενειακή επιχείρηση, η μοναδική κουλτούρα της Mars επικεντρώνεται στο να  δίνει στους Συνεργάτες μας τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να προοδεύσουν με υπερηφάνεια – μέσω της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης, εξέλιξης και καλλιέργειας του επιχειρηματικού πνεύματος στην εταιρία. Πλέον κατέχοντας τον τίτλο του Καλύτερου Εργασιακού Περιβάλλοντος στην Ευρώπη, η Mars έχει επίσης συμπεριληφθεί στη λίστα του Fortune ως μία από τις Καλύτερες 100 Εταιρείες για Εργασία, έχοντας αποσπάσει και πολλά επιπλέον βραβεία Καλύτερου Εργασιακού Περιβάλλοντος παγκοσμίως. 

Ο Άθως Παπαλάμπρος, Corporate Affairs Manager της Mars Ελλάδας, ανέφερε, «Για μένα, η κουλτούρα της εταιρίας είναι αυτό που κάνει τη Mars το τέλειο μέρος εργασίας – συμμετοχή, ζεστασιά, ενέργεια και αφοσίωση. Η Mars μας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να γίνουμε επιχειρηματίες. Όλο αυτό μας παρακινεί να επιζητούμε υψηλότερους στόχους και να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τα όρια της επιχειρηματικής επιτυχίας. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς έχουν αναγνωριστεί οι προσπάθειες μας και γνωρίζουμε πως πλέον αποτελούμε το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη».  

Οι Πέντε Αρχές της Mars – Ποιότητα, Υπευθυνότητα, Αμοιβαιότητα, Αποτελεσματικότητα και Ελευθερία – αποτελούν τη βάση της κουλτούρας της εταιρείας και προσέγγισης της επιχείρησης. Ως μέρος της έρευνας του GPTW, ο κάθε Συνεργάτης της Mars απάντησε σε μια ανώνυμη ‘έρευνα – δείκτη εμπιστοσύνης’ που συγκεντρώνει τις σκέψεις των Συνεργατών της Mars πάνω σε πέντε ενότητες. "

Νεότερη Παλαιότερη